tiistai 1. marraskuuta 2016

Viro matkailua ja laittautumista vuosijuhlille

Moikka,

uusi semesteri on taas potkaistu vauhdilla käyntiin. Mulla on nyt menossa siis toinen vuosi opiskeluja kansainvälisten suhteiden parissa. Syksy käynnistyi yllättävän kiireellä, kouluhommia on riittänyt. Alkusyksystä oli kaikkia kivoja pippaloita järjestetty uusille opiskelijoille, joissa tuli käytyä, tietenkin.

Käytiin muutaman tyttökaverin kanssa pienellä roadtripillä syyskuussa, joka oli ihan huippua! Vuokrattiin auto (mikä ei muuten ole todellakaan kallista puuhaa täällä) ja lähdettiin ajelemaan muutamalle ennalta mietitylle kohteelle. Ensimmäisenä saavuimme Jagälä jugalle, vesiputoukselle, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päästä Tallinnasta. Se oli ihan hieno, viivyttiin siellä noin kolme minuuttia – sen verran että kerettiin nousta autosta ja ottaa kuva.

Muutaman koukeron kautta ajettiin Haapsaluun, joka on muuten täysin KESÄkaupunki. Haapsalu oli kaunis ja idyllinen, mutta vastaantulevat ihmiset olisi pystynyt laskemaan kahden käden sormilla. Kierreltiin hetki kaupungilla, tutustuttiin Haapsalun linnaan, ja käytiin syömässä tosi suloisessa ravintolassa. Roadtrippi kesti koko päivän ja bensaa meni noin 17 euron edestä - suosittelen vuokraamaan auton ja tutustumaan Virossa muihinkin kaupunkeihin kuin Tallinnaan.

Haapsalun linna

Lokakuussa vedettiin parhaat ylle ja juhlittiin Tallinnan Suomalaisten Opiskelijoiden vuosijuhlia Mustpeade Maja Valge Saalissa (vanhassa kaupungissa). Tilaisuus oli hyvin järjestetty ja kaikilla taisi olla ihan mukavaa. Oli ihanaa vaihteeksi laittautua oikein kunnolla – juhlamekko, hiukset ja meikit kuntoon ja eikun korkkarit kattoon. Juhlamekon ostin Hippster nimisestä kaupasta Maakri-kadulta, voluumiripset laittoi Ursula ilustudio Pärnu maantiellä ja hiukset juhlakuntoon laittoi Duglas Solariksen kauppakeskuksessa.

Tässä muutama fiilistelykuva vuosijuhlilta:

JuhlakampausIR-opiskelijat vuosijuhlissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti