tiistai 29. marraskuuta 2016

Auringon alla keskellä vuoden pimeintä aikaa

 Moikka,

semesteri onkin edennyt jo pitkälle ja opiskelu loppukokeita varten on alkanut. Siirsin suosiolla parit loppukokeet tammikuulle, jotta ennätän lukea kaikkiin kokeisiin huolella. Olin poissa koulusta noin kolmisen viikkoa ja se vaikutti opiskeluihin enemmän kuin luulin. Missasin pari välikoetta ja heti kouluun palatessani oli lukemista ja esitelmien tekoa ihan riittävästi.

Koulun kirjastossa.

Pidin pienen breikin arjesta, ja matkustin Floridan lämpöön. Reissu oli niin mahtava ja ainutlaatuinen, että koulusta poissaolo ja kaikki tämä kiinni kurominen ei kauheasti kaduta. Kierreltiin hyvän ystäväni kanssa Etelä-Floridaa reput selässä ja kerettiinkin nähdä ja kokea paljon. Parasta koko reissussa oli ehkä uniikki Key Westin saari, jonne ajoimme noin 300 kilometriä, josta suurin osa kuljettiin usean saaren läpi siltoja pitkin. Maisemat oli aika hulppeat.

Matkalla Key Westin saarelle.


Fort Lauderdale Beach.

Kroko ottaa iisii Evergladesin luonnonpuistossa.

Jefupelissä Hard Rock Stadiumilla.

Näitä meduusoita oli kaikkialla!

Asun täällä Tallinnassa yhden kämppiksen kanssa, ja hän pääsisikin ensi semesteriksi vaihtoon Hollantiin. Tämä tarkoittikin uuden kämppiksen hakua ja luulimme sen olevan hankala prosessi. Uusi kämppäkaveri löytyikin kuitenkin melkein heti Facebookin ryhmästä, jossa Tallinnaan vaihtoon tulevat oppilaat etsivät itselleen asuntoa. Siis ensi kevättä ja uutta kämppistä odotellessa!

Wynwood Art district.



Iloista loppuvuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti