tiistai 22. marraskuuta 2016

Marraskuisia kuulumisia

Hei,

semesterin loppu sekä sen mukanaan tuomat tentit (iik!) lähestyvät kovaa vauhtia ja torstaina olisi luvassa semesterin viimeiset sitsit. Saimme opiskelijahaalarimme puolitoista viikkoa sitten ja en olekaan vielä päässyt niitä ulkoiluttamaan, sillä haalarikastajaiset jäivät multa väliin Suomi-visiitin takia. Niin kuin tälläkin kertaa, vierailut Suomessa ovat aika juoksemista ympäriinsä, kun ystävät sekä osa perheestä asuu Porissa ja osa Turussa ja lisäksi teen erilaisia promoottorin töitä. Sitä tulee helposti haalineeksi melkeinpä liikaakin ohjelmaa noille viikonlopuille, mutta eipähän tule tylsää ja pian on pitkä joululoma, jolloin kerkeää kaikessa rauhassa nauttimaan ajasta ystävien ja perheen kanssa.

Täällä päässä ei tarvitse pahemmin reissata, sillä asun kätevästi satamanpuoleisessa keskustassa kävelymatkan päässä niin satamasta ja vanhastakaupungista kuin virukeskuksesta ja ruokakaupoistakin. Tässä lähettyvillä ja itseasiassa jopa samassa rapussa asustelee moni muukin suomalainen opiskelija. Koulumme sijaitsee keskustan ulkopuolella puolen tunnin matkan päässä, mutta julkiset pelittävät hyvin ja ovat Tallinnassa asuville ilmaiset.

Viikonloppuna kävimme vanhassakaupungissa fiilistelemässä sen ihanaa joulutunnelmaa.

Haalarimerkit odottelevat ompelua


Hyväksi toteamani kuntosali eli Postimajan MyFitness on myös kävelymatkan päässä, virua vastapäätä. Kuntosalilaitteet ovat uusia ja tilat saunaa myöten siistit ja puhtaat. Korttini maksaa 55€/kk, sisältäen pääsyn salille aukioloaikojen puitteissa. Halutessaan edullisemman jäsenyyden (35€/kk) salilta pitää poistua arkisin ennen kolmea, eli herätä aamuisin ennen koulua treenaamaan, mikä ei tältä aamuntorkku-illanvirkulta onnistu. MyFitnessillä on myös päivittäin paljon monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, joista itselläni on kokemusta vain joogatuntien
merkeissä. Ohjeistus on pääosin viroksi, mutta se ei ole koitunut ongelmaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti