torstai 26. huhtikuuta 2018

Tallinnan kauneuspalvelut

Tämä postaus kiinnostaa varsinkin naisia, Tallinnan parhaat paikat käydä hoidattamassa kynnet, hiukset ja naama kuntoon. Opiskelijabudjetilla voi huoletta käydä välillä hemmottelemassa itseään, yleisesti hinnat ovat pienemmät Tallinnassa kuin Suomessa. Tietenkin turistien suosimat paikat saattavat olla korkeampia hinnoiltaan, eikä tämän postauksen lista ole kattava kaikista parhaista paikoista. Kokemukset on kerätty suomalaisten opiskelijoiden keskuudesta, joten paikat on kokeiltu ja hyväksi todettu.

Pikk 40

Kampaamo joka pelastaa hiuksesi! Ehdottomasti suosituin Tallinnan kampaamo, jossa saa hyvää palvelua ja trendikkäät hiukset joita kehtaa näyttää luentokavereille! Pikk 40 tarjoaa myös muita kauneuspalveluita kuten kasvohoitoja ja manikyyreja. 

Nailspa

Näitä löytyy useampi Tallinnasta. Kynsitaiteilijoita on useita, joten aikoja on helppo saada myös päiväristeilyllä tuleville kavereille. Aina mukava ja hyvä palvelu. Hinnoista saa myös alennusta Tallinkin Club one -kortilla. 

Meloni

Vielä pari vuotta sitten Viru keskusta vastapäätä sijaitsenut liike on muuttanut satamaan parempiin tiloihin, Lootsi 14. Omistaja puhuu suomea ja on erittäin mukava matami. Mukava käydä kun työntekijät muistavat kasvosi ja tervehtivät iloisesti. Hyvä ja asiantunteva palvelu. Melonissa kokemusta on kampaamopalveluista sekä kynsipalveluista. 

Kristina Ilutuba

A. Lauterin toimipiste testattu ripsihuollon merkeissä toimivaksi. Siistit tilat ja asiantunteva palvelu takaa hyvät ripsiräpsyttimet! Liikkeessä mahdollisuus myös valita harjoittelija tekemään työt, jolloin hinta laskee entisestään mutta ripsiteknikko on entistä tarkempi hyvästä lopputuloksesta.

Sinine Salong

Ihanan siisti ja hieno sisustus, tuo heti rentoutuneen tunnelman! Mukava henkilökunta joka puhuu hyvin englantia. Hoitojen jälkeen saa jäädä rentoutumaan rentoutumishuoneeseen, jossa pientä tarjoilua.

Maribell

Ensi vuoden vujuja ajatellen, laittakaa tytöt tämä paikka mieleen, huippu hienoja kampauksia 20€!

MIEHET Lumberjack

Miesten must go paikka, old school barbershop jossa ei tyylsitä tingitä! Viskitarjoilu on piste iin päälle. Naisten päät kääntyvät miesten perään tämän paikan käsittelyn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti