tiistai 6. joulukuuta 2016

Joulun odotusta

Moi!

Syyslukukausi lähestyy loppua ja odotan jo että pääsee hetkeksi hengähtämään ilman stressiä opiskelusta. Vielä pitäisi kuitenkin jaksaa ihan jouluun asti painaa kouluhommia, jotka tuntuvat vyöryvän niskaan. Yritän saada kokeet tehtyä ennen joulua,jotta joulun ja tammikuun voisi ottaa iisisti koulun suhteen. Semesterin loppu meneekin siis koulun ja pikkujoulujen parissa.
Olen ollut ennätyspitkään putkeen Tallinnassa ja luultavasti kerkeän Suomeen vasta aatonaattona, joten tulee oltua melkein kaksi kuukautta putkeen ilman Suomen visiittiä. Onneksi kaverit Suomesta ovat kuitenkin vierailleet melko ahkerasti täällä etelässä. Joulutorin ja glühweininkin sain testattua jo marraskuun puolella. Lumet olivat kerenneet kuitenkin sulaa, joten toivottavasti pääsen näkemään lumisenkin joulutorin vielä ennen joulua.

Yhdet pikkujoulut jo pidetty kavereiden kanssa.

Isompia suunnitelmia en ole tehnyt loman ajaksi. Uudenvuoden vietän tahkolla ja joulupäivä on ollut tapana viettää isommalla kaveriporukalla ja käymällä baarissa, kun lähes kaikki vanhat tutut, joita ei ole nähnyt vähään aikaan, ovat viettämässä joulua kotona perheidensä luona. Muuten suunnitelmat vielä avoinna ja tietysti riippuu paljon kokeista vietänkö tammikuun Tallinnassa uusimassa kokeita vai jossain muualla.


Hyvää joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti