perjantai 2. marraskuuta 2018

Midterms ja iltaturismi

Hei taas, toinen kuukausi vierähtänyt ja muutama koe kirjoitettu.

Viime aikoina on tietenkin tapahtunut taas ihan hirveästi kaikkea hauskaa ja myös niitä pitkiä opiskeluiltoja. Ihan vinkkinä kaikille jotka tätä lukevat jotka opiskelevat TalTech'ssa tai suunnittelevat hakemista; kokeisiin kannattaa lukea ja tunneilla kuunnella. Ollaan kuitenkin yliopistoon tultu, ja opettajat ovat meillä niin hyviä luennoitsimaan ja auttavat usein mielellään, että ei pitäisi löytyä syytä olla opiskelematta. Annan tässä myös pari kuvaa ja vinkkiä miten ne opiskelut multa toimii kaikkein helpoiten, jos siitä saisitte vaikka apua siihen omaan lukemiseen.


Eli kuten yleensä, siirrytään sitten kuvaosioon ja osaan mitä oon ite puuhaillut kuukauden ajan.Tässä jaan osan kuvista mitä muistin ottaa kävelyllä kadriorgin puistossa. Kuvathan eivät kuitenkaan ole niitä parhaimpia näyttämään kuinka kaunis kadriorg on erityisesti syksyllä. Niin suosittelen käymään siellä vielä tässä kun voi hetken aikaa olla jopa ihan hyvä kelejä.


Jos oot koskaan käynyt pelaamassa frisbeegolfia tai opiskelet tallinnassa ja mietit missä päin löytyisi rataa jossa heitellä vähän kiekkoja, niin TalTech yliopiston läheisessä metsässä kulkee rata. Ja tämä kuva on siis kun huomattiin kierroksen aikana että radan läpi kulkee mäkihyppyrata myös.
Ja tietenkin kun otsikossa mainitsen iltaturismia niin kävin kämppiksen kanssa vähän kävelyllä ja kuvasin sitä sun tätä kiinnostavaa. Koska onhan Tallinna oikeesti aika kaunis öisin.


Niitä opiskeluja mitä lupasit tässä jo vähän ehdotella ja neuvoa miten itse saan niitä toteutettua, niin koulullahan löytyy hiljaista tilaa, tai mukava student lounge jossa rauhassa lukea. Ja jos tarvitsee enemmän panostetun tilan, niin koulun kirjastossa yläkerrassa saa vuokrattua opiskeluhuoneita jos vaikka tarvitsee valmistella ryhmätyötä (kuvassa esimerkki).


Ja sitten tietenkin jakelen vähän pomppukuvia kun järjestettiin Õiguksen kanssa trampoliini-ilta sikupillin prisman läheisestä trampoliinipuistosta. Ja siellä kun oltiin ja leikittiin niin löydettiin kaikkea muuta hupia; löytyi korista, toi ilmakiekkopeli mikä onkaan nimeltään, ja jopa 4D leffa (johon valittiin kauhuleffa tietenkin!).
Ja ihan tähän viimeiseen haluan jakaa halloweeniin tehdyt kurpitsalyhdyt!Niin tässä on nyt ne viimeaikojen seikkailut. Ensi kertaan sitten lisäilen varmaan jo vähän talvisempia kuvia ja kaamoksesta kaiken mitä muistan tallentaa kamerarullaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti