torstai 15. marraskuuta 2018

Tulevien viikkojen tapahtumat sekä kuulumisiaViime viikot on mennyt kovaa vauhtia, koulu on pyörinyt omalla painollaan ja kurssien aiheetkin on syventynyt pikku-hiljaa. Syksy on tuonut mukanaan pimeyden ja olemme huomanneet miten paljon Tallinnassa on kaikkia hienoja valo koristeita, ja ne todellakin piristävät muutoin joskus synkeää syksyistä kaupunki kuvaa.
Tulevat muutamat viikot tulevat olemaan hyvin kiireisiä. Joulukuun alussa meillä on todella upea Tallinnan suomalaisten opiskelijoiden vuosijuhla ja juhlien jälkeisenä päivänä brunssitarjoilu tai niin kutsuttu silliaamiainen. Olemme olleetkin viime viikkoina etsimässä mekkoja kyseisiin juhliin porukalla ensimmäisen vuoden tyttöjen kanssa, osa on löytänyt mekon jo ja osalla kuten itselläni on etsintä vielä kesken.

Ennen VUJU:ja meillä on kuitenkin edessä The Amazing Race editionilla haalarien ns. ”käyttöönotto” tapahtuma jossa ansaitsemme oikeuden ottaa vihdoin omat haalarimme käyttöön. Tähän tapahtumaan on osallistumassa melkein kaikki uudet opiskelijat, ja varmasti tulemme kirjoittaa täällä enemmän tästä tapahtumasta myöhemmin. Haalarijuhlien jälkeen pääsemmekin pian jo käyttämään uusia haalareita, kun edessä on Pre-joulu sitsit.


Kaikkiin näihin tapahtumiin pääsee osallistumaan ja ilmoittautumaan Facebookin kautta. Uutena opiskelijana kannattaakin ottaa haltuun järjestöjen sosiaaliset mediat, jonka kautta tapahtumien seuraaminen on helppoa.
Pelkkää juhlaa ei tietysti opiskelijaelämä ole, ja kaiken juhlinnan keskellä on myös koulua, deadlineja ja yleistä opiskelua. Meillä on myös opiskelijoiden kesken paljon kaikkea ei järjestöihin liittyvää toimintaa, käymme yhdessä porukalla syömässä, kaupoilla ja tutustumassa kaupunkiin. Meillä on tosi kiva yhteisö opiskelijoiden kesken ja olemme aika tiivis porukka. 

Tällä kertaa päätän postauksen muutamiin kuviin 
joita on kertynyt puhelimeen viime viikkojen aikana ! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti