torstai 4. lokakuuta 2018

Takaisin arkeen

Hei taas!

Jatkan tätä blogiin lisäilyä viime vuodesta, tällä kertaa sitten vissiin tokavuotisen näkökulmasta. Suurin osa tapahtumista on koettu kertaalleen ja tällä kertaa saa sitten olla mukana enemmän järjestämässä ja uusia fukseja auttamassa. Jakelen tähän nyt sitten tämän ensimmäisen kuukauden muutamasta tapahtumasta parhaita paloja.
Uudet fuksit tutustumassa toisiinsa ennen koulun alkamista.
Ensimmäista pubikierrosta suorittamassa.
Sitten päästiin myös kokeilemaan vähän bilistä, ja samalla jaettiin tietoa järjestöistä.


Ja tosiaan tallinnassahan oli valokarnevaalit tässä päälle viikko sitten. Niin mentiin uusien ystävien kanssa kierrokselle ja tässä löytyy muutama kuva siitäkin seikkailusta.


Hauskaa tallinnassa on se kuinka paljon löytyy mukavia ihmisiä aina kun lähtee ulos.
Aina vuoden alussa on myös tuo sugislabupäev tapahtuma jonka TSOJ järjestää, ja olin itse siellä tänä vuonna pitämässä rastia. Tässä on muutama ryhmä joka meidän rastille eksyi. 


Sitten tässä viime viikonloppuna järjestettiin Õigus sitsit, ja niiden järjestämiseen tarvitaan aina paljon porukkaa ja yhteistyötä. Niin jakelen tässä nyt sitten pikkasen järjestelykuvia ja itse sitseiltä. 

¨

Niin tällainen on ollut tässä ensimmäinen kuukausi. Tietenkin myös koulutöitä löytyy ihan päivittäin, mutta niiden kuvaaminen saattaa olla vähän vähemmän kiinnostavaa kuin nämä tapahtumat.

Kuukauden päästä taas nähdään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti