keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Helmikuun Hupia



Kappas vaan, kuukausi taas takana ja vaikka mitä hupia keksitty opiskelun ohella. Kuten täällä jo on kirjoitettu aikaisemmin, pikkulaskiaiset tuli ja meni hirmuisen nopeasti ja siellähän keksittiin kaikkea hauskaa ja kerättiin haalarimerkkejä ihan urakalla. 

Tässä ennen kuin entiseen tapaan siirrytään kuluneen kuukauden tapahtumiin, niin jospa kertoisin teille vähän tulevista tapahtumista.

Court crawl 8.3 

Tästä onkin jo mainittu tossa aikaisemmassa blogissa, mutta onhan se nyt niin jännittävä että uusiksi sitä pitää mainostaa! Eli siis ideana on että MTÜ Õigus järjestää vuosittaisen pub crawlin (sen takia nimi court crawl), ja siellä yhdessä sitten ryhmän kanssa siirrytään baarista baariin ja humallutaan jokaisella rastilla vähän enemmän. Sitten kun kaikista rasteista selviää niin ansaitsee haalarimerkin ja kehumisoikeudet jatkoilla! Nyt kuule olisi ihan hirveä menetys olla kokeilematta onneaan lukuisilla rasteilla Court Crawlissa. Tapahtumaan ilmoittautuminen on vielä toistaiseksi avoin, niin tulkaa ihmeessä mukaan! 

Õigus viikko 2.4 - 8.4

Huhtikuu lähtee vauhdilla käyntiin Õiguksen avulla. Eli siis viikon aikana järjestetään päivittäin jonkinlaista tekemistä, oli se sitten juomista tai opiskeluun liittyen. Maaliskuun aikana tapahtumista tulee lisää tietoa joten kannattaa seurata MTÜ Õigus facebook sivua, jossa sitten ilmoitellaan vähitellen kaikkea mitä ollaan keksitty teille koettavaksi. Tietenkin viikon kruunaa meidän vuosijuhlat 7.4. Juhlat pidetään Swiss hotellissa, ja tällä hetkellä kyllä alkaa näyttämään siltä että vuosisadan juhlat on edessä! Ehkä paras asia juhlissa tosin on se että minä olen siellä niitä selostamassa. Näistäkin juhlista tulee sitten blogissa lisäystä.

Okei okei, siinä on siis tapahtumia joita kannattaa seurata jos et seuraile jo. Joten siirrytään vaikka nyt tähän viime viikkoon ja pariin kuvaan. 






Hmm, no kuva näemmä vähän tärähti--- no ei tässä hätää. Kuun alussa siis järjestettiin vähän minigolffailua. Ja se meni jo vähän paremmin kun minun entiset biljardipelailut. Meidän ryhmään kuului pari tuttua naamaa täältä blogistani, ja he eivät sitten osanneet pelata ollenkaan. 






Ja lisäilen tähän sitten ihan omastakin puolestani muutaman kuvan tuolta turun pikkulaskiaisista. Tämä viimeinen näistä kuvista on meidän ryhmä, jonka kanssa sitten saatiin 14 merkkiä vihkoon ja ansaittiin kultainen haalarimerkki. Tapahtumahan oli siis oikein hauska, vaikka ei siitä kaikki varmasti muistakkaan kaikkea. Itse tosin olin yllättävän hyvässä kunnossa koko reissun aikana ja pääsin tutustumaan niin moneen ihmiseen keihin ei ole muuten mitään kontaktia. Niin jos ensi vuonna on mahdollisuus hypätä meidän kanssa reissulle turkuun, kannattaa heittää viestiä minun suuntaan niin laitetaan hyvät bileet pystyyn. 



Tähän tapahtumien väliin lisään näitä kauniita maisemia mitä saa aina välillä katsella kun matkailee laivalla Helsingin ja Tallinnan välissä. 




Sitten näistä tapahtumista siirrytään vähän rauhallisempaan meininkiin. Käytiin Tallinnan vanhassa kaupungissa Suomen suurlähetystössä visiitillä. Siellä kuultiin Suomen ja Viron yhteisestä historiasta ja itse rakennuksen historiasta myös. Ei haitannut ollenkaan että suurlähetystön ikkunasta oli näin kaunis näkymä (ja en puhu pojista kuvassa tällä kertaa). 



Pidettiin myös sitsit helmikuun aikana teemalla suomituristi. Monet otti teeman sillä tavoin että laittoi lippalakin päähän ja joi entistä ahkerammin. 




Ja sitten tietenkin juhlittiin Viro 100. Vaikka asteita oli siinä -20C pintaan ja ulkona tuuli aivan liikaa, niin silti kadut täyttyivät ylpeillä Virolaisilla. 



Niin tällaista taas on ollut viime aikoina. Hauskaahan on se että vaikka tänne Tallinnaan tule opiskelemaan, niin suomen tapahtumat ovat vielä ihan avoimena meidän nautittavissa.

Joten seuraavaan kertaan ja sellaista. Toivottavasti näen monta teistä nyt 8.3 Court Crawlissa ja sitten Õigus viikolla. 

Moikkamoi!

Alwar Holmberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti