lauantai 24. helmikuuta 2018

Save the date!

Kevätlukukautta on jo opiskeltu kuukausi ja muutamat pippalot on ehditty juhlimaan! Tässä postauksessa listataan kevään tulevat hipat ja bailut, joita ei kannata missata. Tallinnassa eri opiskelijajärjestöt järjestävät erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, jotka ovat avoimia kaikille opiskelijoille tiedekunnasta riippumatta. Lisäksi opiskelijat osallistuvat itsenäisesti erilaisiin tapahtumiin Suomessa, kuten Helsinginkadun Appro tai Minikaamos.8.3 Court Crawl
Perinteeksi muodostunut Õiguksen baarikierros, jossa joukkueet suorittavat tarvittavat tehtävät voittaakseen tämän "tuomioistuimen" tuomarit puolelleen. Valitse oikea joukkue ystävistäsi ja lähde näyttämään taitosi kevään kovimmassa taistossa!

16.3 Nesun Sitsit
Sitsit, jossa esitellään uusi hallitus! Sitsit kuuluvat ehdottomasti tallinnalaisten opiskelijaelämään, Õiguksen sitsit ehdittiin jo juhlia helmikuussa, joten jos ne missasit, kannattaa suunnata näille sitseille!

28.3 Vana Toomas
Perinteinen TSOJn tapahtuma, joka kokoaa yhteen kaikki opiskelijat yli oppiainerajojen. Tarkoituksena muodostaa oma joukkue ja selvitä yhdessä rastilta rastille, eli baarista baariin ja toteuttaa siellä annetut tehtävät. Vaikka tarkoituksena onkin löytää nopein ja heittäytymiskykyisin joukkue, silti hauskanpito on tärkeintä. Myös Vana Toomas -jatkot on luvassa, joihin voi ja kannattaakin osallistua ilman, että osallistuu itse tapahtumaan.

2.-8.4 Õigus Week
Viikko täynnä ohjelmaa, suunniteltu lähinnä lakiopiskelijoille, mutta tilaisuudet avoimia kaikille kiinnostuneille. Viikkoon mahtuu kiinnostavia luentoja sekä tapahtumia, jotka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

7.4 Õigus Annual Ball
Ainejärjestö kutsuu kaikki Tallinnan opiskelijat juhlistamaan Õiguksen viidettä vuotta vuosijuhlan merkeissä! Kolmen ruokalajin illallinen sopivine ruokajuomineen, puheita sekä esityksiä; tämä tilaisuus kruunaa koko Õigus viikon! Juhlat tietenkin jatkuvat jatkoilla, sekä seuraavana päivänä akateemisella silliaamiaisella!


14.4 Kevätlabupäev
Kevätversio syksyn suositusta Sügislabupäevasta järjestetään ensimmäistä kertaa ikinä. Raitiovaunu kuljetttaa tiimit rastilta rastille, jotka sijaitsevat raitiovaunuyhteyksien varrella eri puolella Tallinnaa. Plussana lämmittävä kevätaurinko ja pitkät valoisat päivät, joka valmistaa opiskelijat lähestyvään kesälomaan. Kevadlabupäev on tarkoitus järjestää hieman eri kaavalla kuin Sügis, joten yllätystwistiä on tarjolla myös vanhoille opiskelijoille.


19.4 Divinus Extravaganza
Tauskin laadukas akateeminen pöytäjuhla, joka pitää sisällään hyvän illallisen, viiniä ja ohjelmaa. Pukukoodina toimii cocktail ja paikkana loft-tyylinen Kultuurikatel.

27.4 Nesun Case day
Päivän ideana on ratkoa yritysten tuomia case -tilanteita muiden opiskelijoiden kanssa. Case -päivä luo opiskelijoille mahdollisuuden näyttää oma osaamisensa suoraan siellä esiintyville yrityksille. Tämä on loistava mahdollisuus oppia uutta ja mahdollisesti avata uusia ovia omalle urapolulle.


30.4-1.5 Vappu
Kasataan kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnataan porukalla Kaivopuistoon Helsinkiin! Suomalaisille opiskelijoille isoin juhla, jota tottakai juhlistetaan skumpalla ylioppilaslakki päässä. Opiskelijajärjestöillä on myös omat teltat Kaivopuistossa, joten tallinalaiset löytää helposti opiskelijamerestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti