maanantai 12. helmikuuta 2018

PIKKULASKIAINEN 2018

Moikka ! Uus semesteri on pyörähtäny käyntiin myös mun osalta. Viime viikolla vauhtia ja motivaatiota opiskeluun haettiin Turusta asti !

Pikkulaskiainen on yksi Suomen suurimpia opiskelijatapahtumia. Se on järjestetty jo yli 20 kertaa ja joka vuosi se kerää lähes 8000 opiskelijaa pitämään hauskaa ja nauttimaan talvesta sekä minttukaakaosta.

Pikkulaskiainen yhdistää käytännössä kaksi eri tapahtumaa yhteen; päivällä järjestetään mäenlaskutapahtuma, jossa voi sekä osallistua taikka katsella  vierestä mäenlaskua. Ilta jatkuu approilla (jotka oli muuten mun ekat!!). Ja approjen jälkeen on aika suunnata jatkoille.

Olin tänä vuonna ekaa kertaa Pikkulaskiaisessa, eikä varmasti jäänyt viimeiseksi! Tapahtuma oli erittäin hyvin järjestetty ja kaikki sujui mutkattomasti. Kaiken lisäksi, Turku on aivan ihana kaupunki!!









Kaiken lomailun ja hauskanpidon jälkeen on aika palata arkirytmiin. Tää semesteri tulee olemaan täynnä haasteita, pitkiä päiviä, esseitä ja presentaatioita. Opiskelijaelämän rikkaus kuitenkin on, että vastapainoksi löytyy kaikenlaista hauskaa tekemistä. Tsemppiä kaikille tulevaan kevääseen ja palaillaan taas kuukauden päästä ! 

- Oona 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti