torstai 8. helmikuuta 2018

Vuodenvaihde ja uusi semester!

Tervist ja head uut aastat!
1.Lukukausi, finalsit ja joululoma ovat nyt ohitse ja kevät semesteriä on ehtinyt jo kulua vajaan kahden viikon verran. Vaikka ”lomailu” Suomessa olikin tosi mukavaa, paluu Tallinnaan tauon jälkeen ei ollut ollenkaan ikävää. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kavereita, joiden kanssa ehti viettää tiiviisti neljä kuukautta ennen joulubreikkiä! Paluuta helpotti myös Tallinnaan saapunut kunnon luminen talvi.
 
Niin kuin Alwar jo edellisessä postauksessa totesi, TTÜ:lla pysty säätämään syksyn lopputenttien ja joululoman kanssa aika hyvin omien tarpeiden/halujen mukaan. Useimmat kurssit on mahdollista tenttiä jo ennen joulua ja niiden mennessä läpi tyydyttävällä arvosanalla tammikuu on kokonaan opiskeluvapaa-kuukausi. Jos taas haluaa mieluummin lukea rauhassa pyhien yli, niin se onnistuu. Meidän fuksien kesken kokeiden teko ennen joulua oli aika yleistä. Itse kuuluin tähän enemmistöön ja vietin tammikuun Tampereella töitä tehden viime vuoden kesätyöpaikassa. Vaikka iltavuoro uudenvuodenaattona ei kauheasti napannut, töiden tekeminen tiukan opiskelujakson jälkeen maistui erittäin hyvin koska ylimääräinen raha tulee opiskelijalle aina käyttöön!

Tulevana keväänä hommat jatkuu aika samoilla linjoilla mihin jäätiin viime vuonna: ankaraa opiskelua, hauskanpitoa unohtamatta ;) Viimeksi mainitun toteutus tapahtuu jo tällä viikolla Turussa järjestettävän Pikkulaskiaisen muodossa!

Tammikuun maisemia Tampereelta
Stay tuned!

-Helka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti