perjantai 25. toukokuuta 2018

Kesän saapuminen ja viimeiset kokeetSiinä se taisi olla, fuksivuosi on nyt ohi. Meni aivan liian nopeasti ja kaikkea hauskaa on tullut koettua viimeisen 10 kuukauden aikana. Jos luet tätä ja mietit opiskelupaikkaa, niin suosittelen tulemaan tänne etelään meidän kanssamme opiskelemaan.


Tässä olisi sitten aika vielä jakaa muutamia kuvia toukokuun ajalta.


Niin todellakin siis kesä alkoi onneksi jo heti vappuna. Lämpöä löytyi tarpeeksi että pärjäsi hyvin haalareissa ja T-paidassa, ja illan mukaan niin lämmikettä löytyi vaikka lasista. Päästiin ystävien kanssa suomen puolelle nauttimaan vapusta ja kuvissa ollaan ihan Espoossa riehumassa.
Tallinnan puolelle palatessa huomattiin että helteet olikin jo iskenyt niin oli pakko kerääntyä joka päivä kokeilemaan uusi terassi, ja kun istuskelu riitti niin siirryttiin puiston puolelle heittelemään frisbeetä ja järjestää picnic.Tässä on kuva näyttämään vaan kuinka kuumaa oli siis viikon putkeen ja ainoa paikka missä pystyi oleskella oli varjossa.Aina kun kävelee Vapaudenaukion läpi on siellä ollut jotain meneillään. Tässä näkyy yksi monesta tilaisuudessa kun koululaiset valmistuivat yms.Sitten löytyy myös niitä spontaaneja road trippejä kun ystävä soittaa 20 aikaan illalla ja kyselee haluanko lähteä vankilaan. Tarkennusta pyysin ja sain selville että tarkoitus oli siis ajaa n. 60km hylätylle neuvostoliittoajan vankilalle ja ottaa kuvia ja seikkailla.


Niin ja sitten tähän loppuun haluan vielä kiittää kaikkia lukijoita ja koulua tästä vuodesta.

Minä lähden tästä nyt kesän viettoon!


Alwar Holmberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti