torstai 29. maaliskuuta 2018

Maaliskuun melskeet!
Tässä taas kuukausi kerinnyt lentää ohi ja ensi viikolla alkaa tuo Õigusviikko johon ollaan keksitty useamman tapahtuman. Tässä käydäänkin sitten ensimmäiseksi läpi pitkää listaa kaikista tulevista tapahtumista ja mitä ne sisältävät. Tapahtumista tulee sitten tietenkin kuvia ja muistoja seuraavassa blogissa kuukauden päästä.


Tiistai 3.4 Teletorni


Heti tiistaina päästään visiitille teletorniin kattelemaan maisemia ja nauttimaan vähän rauhallisemmasta illasta hyvän seuran kanssa. Ja tämä on oikein sopiva alku mahtavalle viikolle!


Keskiviikko 4.4 cocktail night at butterfly lounge


Tämä ilta saattaapi olla vähän samoissa tunnelmissa kun tiistain teletorni. Ero tosin on se että tapaamme opiskelijoita Tilburg yliopistosta Alankomailta. Ainahan se on kiinnostavaa tavata muita opiskelijoita ja jakaa tarinoita.


Torstai 5.4 Helsinki day


Torstaina siirrytään suomen puolelle kokemaan opiskeluun liittyviä tapahtumia. Tarkoituksena on siis käydä visiitillä Legal department of Investiumilla ja oppia mitä kaikkea heidän työnkuvaan liittyy. Myöhemmin illasta saadaan seurata myös kuinka Supreme court of Finland toimii jokapäiväisessä toiminnassaan.


Perjantai 6.4 luento, urheilua ja illallinen


Perjantaina saadaankin sitten tehdä asioita laidasta laitaan. Aloitetaan päivä kokemalla luento Aleksi Arajärveltä, kuka pitää luentoa liittyen kansainväliseen lakiin ja mahdollisiin tuleviin työmahdollisuuksiin.

Luennon jälkeen päästäänkin sitten urheilemaan tutun ja turvallisen pesiksen parissa. Espoon pesis ja suomen pesäpalloliiga tulevat pitämään tuntia osallistujille. Haluamme myös kiittää Espoon pesistä ja pesäpalloliigaa heidän sponsorista juhliamme varten.

Illallinen pidetään sitten päivän päätteeksi Tim Niemisen luennolla yrittäjyydestä.


Lauantai 7.4 Vuosijuhlat


Õigusviikko päättyy tyylillä meidän vuosijuhliimme. Vuosijuhlat pidetään Swisshotellissa, ja olen itse siellä niitä myös juontamassa-- niin voin henkilökohtaisesti luvata että juhlista tulee mahtavat!


Sunnuntai 8.4 Sillis


Sunnuntaina on tarkoitus kerääntyä vielä viimeisen kerran viikon päätteeksi ja toipua entisen illan juhlinnasta. Ja tuttuun tapaan silliksillä tulee olemaan ruokaa, juotavaa ja tietenkin hyvää menoa.


“Lyhyen” mainoksen jälkeen voin taas kertoa mitä olen puuhaillut kuukauden ajan. Niin pääsin käymään Italiassa, ja voitin TSOJ’n järjestämän pubikisan. Ja tietenkin koettiin myös se suomessakin rakastettu takatalvi. Niin laitetaanpas pari kuvaa tähän alle.Jep, eli siis vietin melkein viikon Italiassa ja tämä on ainoa kuva jonka onnistuin ottamaan. Noh, eikö se nyt ole se italialainen juttu syödä hyvää pizzaa ja nauttia seurasta.

Ja tässä on se kaunis Tallinnan kevät. Melkein teki mieli heittää uimashorsit jalkaan ja lähteä ottamaan aurinkoa rannalle. Kiinnostava asia kuvassa on se että kaksi päivää aikaisemmin oli kaikki lumi jo sulanut ja oltiin nähty aurinkoa hetken aikaa.

Kauniita muistotilaisuuksia järjestettiin Viron historialle maaliskuussa. Vapaudenaukio koristeltiin tuhansilla kynttilöillä muistamaan sodassa kaatuneita.

Ja sitten kuva onnellisesta voittajasta Vana Toomas pubikisasta. Siinä näkyy meidän mallilla voittajille annettu koristesaippua ja kori täynnä pääsiäismunia.Seuraavassa blogissa sitten kirjoittelen huhtikuun Õigusviikosta ja mitä viikon järjestämiseen liittyi. Eli seuraavaan kertaan taas!.


Alwar Holmberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti