keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Häid joule ja onnelikku uut aastat!

Moi. Huhhuh, nyt on kokeet, esitelmät ja kotitehtävien palautukset ohi ja vihdoin saa hengähtää. Joulukuu oli aikamoinen puristus ja vielä ei ole sisäistänyt että nyt saa oikeasti huilata ilman huonoa omaatuntoa. Viimeisen kokeen jälkeen meille tuli melkeinpä tyhjä olo hahah - mistäs me nyt sitten stressattais? Ensimmäinen syksy on nyt takana ja seuraavan syksyn olen toivottavasti vaihdossa jossain vähän kauempana. Toivotaan, että postauksen tai parin päästä tiedän ja osaan kertoa asiasta enemmän.Viime viikonloppuna työnsimme koulukirjat hetkeksi syrjään ja vietimme etukäteen synttäreitäni porukalla mun luona. Illan lopuksi löysimme itsemme (jälleen kerran…) Myntistä. Rankka työ vaati ilmeisesti rankat huvit.


F-hoone

Kivi Paber Käärid
Sitä edeltävänä viikonloppuna tuli testattua Telliskiven Kivi Paber Käärid ravintola. Ruoka oli hyvää ja tunnelma ihana. Oma suosikkini on kuitenkin yhä sen vieressä sijaitseva F-hoone. Molemmissa ravintoloissa on huomioitu vegaanit erittäin hyvin. Tallinnassa ylipäätään on todella hyvä tarjonta ulkona syömiselle myös kasvisruokailijoita ajatellen. Ruokakaupoissa sanoisin Tallinnassa olevan vähemmän erilaisia maito- ja lihatuotteiden korvikkeita kuin Suomen kaupoissa. Olen itse todennut vegaanituotteita olevan paremmin ja monipuolisemmin tarjolla Prismassa kuin Rimissä. Onneksi Kristiinen Prismaan on helppo poiketa koulumatkan varrella ja Rimistäkin löytää kaikki tärkeimmät tuotteet. Kaubamajan alakerrassa olevassa Toidumaailmassa on myös aika hyvä valikoima, mutta tuotteiden hinnat taitavat olla hieman korkeammalla.

Mun laiva lähtee huomenna Suomeen kohti joulunviettoa. Koko tammikuu on vapaata paria sinne jättämääni koetta lukuunottamatta. Äitini tuli käymään Tallinnassa ja tänään aiomme nauttia oikeasta syntymäpäivästäni käymällä syömässä ulkona vanhassakaupungissa ja virittäytyä joulutunnelmaan ihastelemalla sen joulutoria.


Häid joule ja onnelikku uut aastat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti