keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Onnellista kiirettä

Vaihteeksi tyylikkäästi myöhässä, mutta heippa vaan taas kaikille!

Vähän on kirjoitusrytmi hukassa meidän porukalta, mutta ei kai tämä niin vakavaa hommaa ole. ;) Postauksen kuviin on ripoteltu kännykän sisältöä viimeisen reilun kuukauden ajalta.

Valittelin tuossa, että joku muu voisi kirjoittaa kun mulle ei kuulu mitään, eikä edes ole tapahtunut mitään edellisen kirjoittelu kerran jälkeen. No aloin sitten ajattelemaan niin onhan tää alku kevät ollut aikamoista juoksua paikasta toiseen. Perustin firman itselleni tänne ja aloitin kahdessa uudessa työssä, niin kai sitä voisi sanoa, että jotain on joka tapauksessa tapahtunut. Minut löytää edelleen seilaamasta Suomenlahden yli Tallinkin eri laivoilta aina viikonloppuisin (tunnistatte, että minä olen töissä kun joku kuuluttaa ihan mitä sattuu eli silloin saa tulla moikkaamaan laivan myymälään myös!). Ja kun vapaa-aikaa minulla oli ennestään tuon laivahomman takia ihan ruhtinaallisesti, niin aloitin myös yhden mielenkiintoisen start-up-homman parissa.
En ymmärrä miten kevät semester tuntuu aina menevän ihan kauheaa vauhtia. Viikot vaan katoaa jonnekin, ja nytkin ollaan jo yli semesterin puolen välin! Tämä viikko on ollut lakipuolen lukuviikko ja osa kavereista on suunnistanut lomalle Suomeen tai ulkomaille, mutta itse (en niin yllättäen) jäin Tallinnaan. 

Vanhalla Sügis-porukalla iltaa viettämässä helmikuun lopulla

Tosi paljon on ollut luettavaa koko ajan ja hommat ei todellakaan ole ohi kun tentit alkaa lähestyä. Tästä huolimatta ajattelin kuitenkin palkita itseni siitä, että olen ollut reipas tämän kevään ja varasin lentoliput Prahaan ensi viikolle. Kaveri on siellä vaihdossa, niin kiva päästä tutustumaan taas uuteen kaupunkiin.

Kesäsuunnitelmat on ollu taas aika paljon pinnalla kun kaverit on etsineet itselleen kesätyö- ja työharjoittelupaikkoja. Itse ‘siirsin’ työharjoittelun ensi tammikuulle (tai siis luotan siihen, että löydän sille pätkälle jonkun harjoittelupaikan) ja teen töitä koko kesän taas Tallinnassa. Viihdyin viime kesän hyvin täällä ja vaikka ensi kesälle on luvassa huomattavasti enemmän työpäiviä, niin lohdutukseksi sitä rahaakin tulee sitten enemmän.

Vahva suositus Toit's:ille! Tallinnan
hinta-laatusuhteen parhaimmistoa
kun etsii hyvää lounaspaikkaa.

Toit's ja nälkä lähtee 


Tallinnasta löytyi uusi mekkokauppa: Hippster!
Tämä paikka kannattaa pistää mieleen kun seuraavaa vuosijuhlamekkoa metsästää.
Liike löytyy Maakri 19/21 - osoitteesta eli ihan keskustasta ja ei ollut mekot muuten hinnalla pilattu!.

Kynnet: Anna Solovjova
Onnellisuus on pieniä asioita ;)
Kynnet: Anna Solovjova

Hehkutin viime keväänä miten paljon auringon paiste piristää talven jäljiltä ja totta se on tänäkin keväänä. Muutenkin fiilis on ollu tosi positiivinen koko kevään ja muutaman onnistuneeksi havaitun ratkaisun jälkeen elämä rullailee oikein mukavasti lahden tällä puolella! Kai se niin menee, että mitä sitä valittamaan, kun saa tehdä niitä asioita elämässä mistä tykkää :)

Aurinkoisin kevät terkuin,

Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti