tiistai 11. marraskuuta 2014

Rinsessapäivä


Hellurei!

Aika harvoin tulee eteen iltamia, joihin voi pynttäytyä pitkän kaavan kautta ja heittää iltapuvun päälle. Yliopisto-opiskelun yksi perinne, niin Suomessa kuin Tallinnassakin, on kerran vuodessa vietettävät opiskelijajärjestön vuosijuhlat. Eli meille leideille se meinaa prinsessapäivää kerran vuodessa! Ja miehille kravattiahdistusta ;)…Myös Tallinnan Suomalaiset Opiskelijat (TSOJ) järjestää nämä kekkerit yleensä loka-marraskuun pintaan, ja näinpä yhdeksättä vuosijuhlaa juhlittiin Tallinnassa tässä muutama viikko takaperin.


Itse olen jo aiempina vuosina meinannut osallistua juhlaan, mutta jotenkin olen aina onnistunut buukkaamaan kyseiselle viikonlopulle jotain muuta... Nyt ajattelin, että pakko se on viimeisen kandivuoden kunniaksi käydä tarkastamassa mimmosista kemuista oon jäänyt paitsi.  Ja olikin ihan huikea ilta!


Iltapuku multa löytyi jo etuudestaan parinvuoden takaisista kadettijuhlista, joten halusin törsätä käymällä meikkaajalla ja kampaajalla. Ihan sattumalta löysin superhyvän meikkaajan Kaubamajan alakerrasta MAC:iltä. Niillä on semmonen diili, että kun ostaa kolme tuotetta saa meikin kaupanpäälle. Voisin väittää, että kenellekkään tytölle ei tuota hankaluuksia löytää kolmea tuotetta siitä valikoimasta, pikemminkin vaikea valita mitkä kolme ostaisi!


MAC meikkaajana hurmaava Chanette.Kampauksen kävin ottamassa kampaamossa nimeltä Pikk 40, jossa meitä olikin useampi suomalainen tällättävänä. Kaikille tuli makeet ja ihan erilaiset kampaukset vaikka sama kampaaja ne taiteilikin. Talsussa saa juhlakampauksen 25-30 eurolla.

Puunausten jälkeen kokoonnuttiin pienellä porukalla kavereiden kimppalukaaliin ja sieltä siirryttiin juhlapaikkaan, vanhassa kaupungissa sijaitsevaan Mustpeade Majan valkoiseen saliin. Mustpeade Maja (c) Anssi Lehtinen

 (c) Anssi Lehtinen


Illan aikana oli yhteislaulua (ei hätää, mä liikutin vaan huulia), musiikkiesityksiä ja opiskelijoiden hulvattomia puheita toisilleen sekä palkintojenjakoa. Tallinnan opiskelijoiden lisäksi juhlaan saapui kutsuvieraita myös Tarton yliopistosta.  Supermaukas kolmen ruokalajin illallinen juomineen kruunasi tunnelman ja puolenyön tienoilla olikin jo aika siirtyä jatkoille. Seuraavana aamuna ahkerimmile juhlijoille oli vielä tarjolla perinteinen Silliaamiainen, johon itse en mennyt, mutta epäilen kovasti että siellä ei välttämättä yhtä hehkeän näköistä porukkaa ollut :D

Oli kuitenkin erittäin onnistunut ilta, kiitos siitä TSOJ:lle!

-Tiara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti