keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Parempi myöhässä kun ei milloinkaan, vai miten se nyt meni?

Heippa hei taas!

Piti tosiaan jo eilen raapustella tää teksti, mutta fakta oli se ettei yksinkertaisesti ehtinyt. Kun nököttää koululla 12-21 ja viimeiseen tuntiin sisältyy onlinekoe aiheesta Constitutional law niin nukkumaanmeno houkutteli koneella istumista enemmän :D Pikaiset kuulumiset ilman punaista lankaa >

helposti tuolla viihtyy sen 6h putkeen :))))
Kun alkaa miettiä mitä tuon edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut niin lähinnä tulee mieleen, että olen muuttanut koulun kirjastoon asumaan. Sen verran on aikaa tullut siellä viime viikkoina vietettyä, että keväällä täytyy aloittaa lukuhommat vähän aikaisemmin (jotenkin vaan tuntuu, että ajattelin samallalailla ennen jokaista koeviikkoa lukiossa :D, mutta ehkä tällä kertaa saan tsempattua oikeasti).

Tuosta koulun kirjastosta sen verran, että omasta mielestä ainakin ihan huippupaikka lukea! Itsellä keskittymiskyky on täysi nolla ja kun yritän lukea kotona niin jotenkin alan tekemään kaikkea turhaa tai sitten otan vaan parit päikkärit. Kirjastossa on jotenkin pakko keskittyä kun kaikki muutkin siellä ainakin esittää opiskelevansa. Siellä on muutenkin jotenkin paljon helpompi laittaa se kännykkä laukkuun ja olla se pari tuntia täysin tavoittamattomissa ja KESKITTYÄ. Btw , oon lukenut varmaan tän syksyn aikana enemmän kun ylioppilaskirjoituksiin yhteensä. En sitten tiiä onko se hyvä vai huono juttu :D


ja päivän väri oli
Ettei ala kuulostaa siltä että viimeinen kuukausi on mennyt kokonaan kirjastossa istuessa (mikä ei ole hirveän kaukana todellisuudesta), niin on tässä jotain muutakin tapahtunut.

Pari viikkoa takaperin oli pari kaveria Jyväskylästä käymässä ja vietettiin tosi kiva tyttöjen viikonloppu :) Hyvin nuo 'turistit' sai ainakin shoppailtua, jos ei muuta reissulta mukaan tarttunut. Yöelämäänkin käytiin ottamassa pikainen tutustumisvisiitti, mutta ei ihan kunto näillä sankareilla riittänyt vielä Tallinnan menoon :D


<3Ja sitten oli tietysti viime perjantaina Õiguksen ja ILG:n Toogasitsit! Itse viime kerrasta viisastuneena otin vähän rauhallisemmin kun edellisissa sitseissä :D  Hauskat sitsit oli kyllä, mutta silti taidan ensi kerralla jättää sen limpparilinjan muille.


Ehkäpä seuraavilla sitseillä pääsis käyttämään jo haalareitakin. Haalarikastajaiset tuli missattua kun loma Jyväskylän päässä meni vähän pitkäksi.
Onneksi voi sentään
poltella kynttilöitä iltaisin :)
Loppuun vielä, että talvikin alkaa pikkuhiljaa tulla Tallinnaan! ja voi kyllä, vihaan talvea. En erityisesti tätä Tallinnan talvea vaan ihan yleisellä tasolla kylmää, kaikkea mitä sataa taivaalta tai minkä takia liukastelen pihalla. Lumisade sotki viime viikolla trolliliikennettä ja tällä viikolla on tosiaan saanut muuten vaan liukastella ulkona.  Ja eihän se tietysti hirveän piristävää ole kun on pimeää ja harmaata koko ajan.

Tulevan joululoman fiilistely kuitenkin lohduttaa :). Jos kokeet ei mene nyt ihan vihkoon, niin sitten saisi olla 1,5 kk Jyväskylässä. Sitä ennen kuitenkin vielä loppurutistus niihin sataan jäljellä olevaan kokeeseen, vähän töitä siihen kylkeen ja muutamat synttärit niin eiköhän tää talvikin saada selätettyä :) hirmu nopeasti tää syksy kyllä mennyt, ensi viikolla alkaa joulukuu ja ihan kun vasta pari viikkoo sitten oisin hukassa palloillut ekaa kertaa yksin Tallinnassa.

Tässä oli tällaiset pikakuulumiset! Nyt viimeisiä kertailuja sosiologian kokeeseen ja huomen illalla on taas yksi koe vähemmän! :)

-SaraEi kommentteja:

Lähetä kommentti