torstai 6. joulukuuta 2018

Semesterin loppu häämöttää

Kohta alkaa tentit ja koulun ensimmäinen puolisko rupeaa lähestymään loppuaan. Aika on mennyt nopeasti fuksina ihmetellessä ja lakia opiskellessa. Parin viikon päästä ensimmäiset tentit testaavat opitut asiat ja joululoma alkaa, jolloin pääsee viettämään laatuaikaa perheensä kanssa. 


Tallinnassa on  raatihuoneen torille ilmestynyt joulutori. Joulutori on jokavuotinen perinne, jolla yritetään nostattaa joulutunnelmaa. Oma kokemus joulutorilta oli hyvä, koska joulu tuo ihmisille ilon tunteen ja se näkyy. Torilta saa ostettua esimerkiksi jouluteemaisia vaatteita, ruokaa ja tärkeimpänä sieltä saa glögiä!  Suomessakin on perinteenä pistää joulutoreja pystyyn, samalla idealla kuin Virossakin, mutta niissä en ole ehtinyt käydä. Itäkeskuksessa oli myös jouluvaloja piristämässä lauantain shoppailua.


Viime viikolla fukseille järjestettiin tapahtuma nimeltä Amazing Race, jonka tarkoituksena oli näyttää vanhoille opiskeloille, että on haalarin arvoinen. Itse osallistuin kyseiseen kisaan ja sain haalarit haalarivalan jälkeen. Kisa oli hauska ja ryhmällämme oli hyvä meininki ja tsemppi koko kisan ajan.


Kisaa edeltävänä viikonloppuna oli Kaa(m)os 2018, joka on jokavuotinen opiskeloiden matka Leville. Matka oli huikea ja ikimuistoinen, jota suosittelen kaikille uusille opiskeloille kuin myös vanhoillekkin. Leville matka käy junalla ja bussilla.Viime viikot ovat olleet mahtavia ja nyt voi opiskella hyvällä mielellä, kun tietää, että tammikuun jälkeen ensimmäinen "veto" on ohi. Tammikuun jälkeen alkaa uusi puolen vuoden lukukausi ja myös uudet opiskelijatapahtumat alkavat silloin. Eipä tässä muuta kuin lukemaan tenttejä varten ja nähdään tammikuussa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti