tiistai 14. marraskuuta 2017

Fuksit sai haalarit!

Heippa hei!

Syksy on hujahtanut vauhdilla: lukukauden puoliväli ohitettiin pari viikkoa sitten, eikä joulukuuhun ole enää pitkä aika! Parhaiten talven tulon huomaa aina vaan yhtä nopeammin saapuvasta pimeydestä sekä yleisesti harmaasta säästä. Onneksi kavereiden kanssa järkätyt illanistujaiset ja tulevat opiskelijatapahtumat (vuoden vikat sitsit ja vuosijuhlat!) pitävät mielen virkeänä. Tallinnan joulutori aukeaa tulevana viikonloppuna, jota ainakin täällä odotetaan jo innolla! Itse en siellä ole koskaan aikaisemmin vieraillut, joten saa nähdä vetääkö se vertoja Tampereen vastaavalle ;-)



Hyvä ruoka ja vielä parempi seura on erittäin toimiva kombo!

Midterm eli lukukauden 8. viikko tarkoitti käytännössä kokeita ja kotitehtäviä, joiden avulla testataan, mitä oikein on jäänyt mieleen lukuvuoden ensimmäisiltä viikoilta. Koeaika piti ottaa suht. tosissaan, sillä puolivälikoe ja muut kurssin aikana tehdyt tehtävät vaikuttavat loppuarvosanaan. Ja koska Italian matkan takia edellisetkin hommat olivat jääneet rästiin, ei ole tarvinnut potea tekemisen puutetta. Muutamien yöunien kustannuksella sain kaiken palautettua ajallaan ja kokeetkin menivät lopulta ihan mukavasti. Tässä ei kuitenkaan kauheasti ehdi hengähtämään ennen ensimmäisiä loppukokeita, huii!

Telliskivessä sijaitseva Time to Wine on ihana istuskelupaikka,
isot peukut sinne!



Viime viikon perjantaina oli vuorossa meidän fuksien joukossa hyvin odotettu tapahtuma, nimittäin haalarinkastajaiset! Ideana oli kiertää ainejärjestöjen pitämiä rasteja ympäri vanhan kaupungin baareja ja suorittaa niissä erilaisia tehtäviä. Kun kaikista rasteista oltiin suoriuduttu, oli vihdoin aika hypätä iki-omiin haalareihin ja marssia ne päällä jatkoille! Kauppisopiskelijoiden haalareiden väri on kirkkaan oranssi, joka on erottuvuutensa ansiosta osoittautunut toimivaksi. Nyt vielä pitäisi ommella tähän mennessä kerätyt merkit, joita voi sitten esitellä tulevissa opiskelijariennoissa. Haalarit on sellainen juttu, mistä ainakin allekirjoittaneelle tulee kunnon opiskelijafiilikset, joten oli ihanaa sada vihdoin ne omaksi! :)







Ensi kertaan tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti