torstai 9. marraskuuta 2017

Fukseilua osa. 3! paniikki iskee

Apua, nytkö se sitten tapahtui. Kaiken huvinpidon jälkeen on koulutyöt vähän kasaantunut päälle. Ensimmäiset midtermit koettiin, esseitä satelee taivaalta ja sitten on vielä noi useammatkin esitelmät joihin pitää valmistella astetta enemmän. Tosin ei tässä pitäisi yllättyä niin kamalasti että kun opiskelemaan tulee niin joutuu niitä töitäkin tehdä. En kuitenkaan sano että tuntuu siltä kuin hukkuisi tähän työtaakkaan, kunhan vaan yritän tuoda esille sen että henkilökohtaisesti olisin voinut paremmin suunnitella miten käytän aikani täällä. Varmaan paras ottaa tämä varoituksena, monethan tutuista täällä ovat hoitaneet asiansa paremmin ja tehneet esseensä ja työnsä ajoissa. Kokeet on ihan rehellisesti hyvin rakennettuja, vaikeampia kysymyksiä löytyy tarkistamaan ketkä tietävät eniten, mutta pienellä tiedolla pääsee läpi ilman että pitää sitten itkeä viikkoa putkeen että mitään tietoa ei jää päähän.  


Mutta entiseen tapaan kaikki koulun ulkopuolella on ollut aina välillä vähän liiankin hauskaa, ja näistä nähdään nyt sitten muutama kuva.

Kaikkea mitä täällä sitten keksiikään tekemään, kotona suomessa käyminen tuntuu aina jossain määrin helpottavalta. Varmaan enemmänkin sen takia että ei tarvitse kestää omaa kokkaamista sen viikonlopun ajan. Matkalla sitten sinne kotimaahan päin niin laivalta löytyy usein luokkakavereista seuraa. Kun ei siellä yksin tarvitse istuskella kahvilassa lukemassa kirjaa, niin reissu tuntuu kyllä huomattavasti lyhyemmältä.
Pari viikkoa sitten keksittiin luokan kanssa yhdessä mennä tunnin jälkeen baareilemaan. Viimeinen tunti loppui siinä kahdeksan jälkeen illalla ja siirryttiin siitä sitten kodin kautta shotteja juomaan. Pöytähän nopeasti täyttyi sitten shottilaseilla ja siirryttiin sitten seuraavaan baariin.
Hei! tuli ensimmäiset lumet myös tänne talsuun. Sen muutaman tunnin kun oli ihan lunta, eikä vaan loskaa, kaikki oli oikein kaunista. Eihän se sitten kestänyt pitkään, mutta oli mukavaa sen hetken kun sitä lunta näkyi.Niitä vähemmän hyviä ideoita mitä pienessä hiprakassa on tehty oli ostaa lippu Nellyn keikalle. Vaikka en itse ole mikään fani, kuitenkin oletin sinne mennessäni että mitä nyt sitten siellä keksitäänkin porukalla niin varmaan ihan hauskaa tulee olemaan. Itse keikka sitten oli pieni pettymys, Nelly ilmestyi paikalle vähän turhan myöhään ja lämppäreitä oli se 8. Niistä lämppäreista oli tosiaan pari jotka oli ihan viihdyttäviä, yksi vaikutti kaukaisesti JVG ja esiintyi tosi hyvin.


Käytiin sitten myös paikallisessa lakifirmassa visiitillä katselemassa ja kuuntelemassa vähän sitä että miten lakifirmassa toimii työskentely. Tämähän oli varmaan niitä oikeasti hyödyllisimpiä asioita mitä viime aikoina on koulun takia päässyt kokemaan. Lakifirmahan on siis nimeltään NJORD, ja tekee töitä päämääräisesti pohjoisessa. Saatiin pieni picnic pystyyn kokoushuoneessa ja siellä keskusteltiin firman kanssa omista ajatuksista ja päästiin kyselemään vapaasti kaikesta mitä van keksittiinkään.
Vaikka sitä saattaa ajatella että aina kun menee ulos niin juo pään täyteen sitä 1e drinkkejä ja ilta menee aamu kuuteen asti, joskus on pakko juoda hyvä olut uskomattomalla näköalalla.
Tällaista ollut viime aikoina täällä taas opiskelemassa, kuukauden päästä nähdään taas että miten maksa kestää ja kuinka pahasti koulutyöt rikkonut mielenterveyttä.
Nähdään taas kohtapuolin!

Alwar Holmberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti