torstai 12. lokakuuta 2017

Fukseilua osa. 2No hei taas, viime kerrasta onkin jo mennyt se kuukausi. Tässä välissä on niin valtava määrä asioita tapahtunut--- ensimmäiset kokeet, ensimmäiset sitsit, ja tietenkin on muutama baarikierros myös koettu. Tässä vaiheessa alkaa jo tuntumaan siltä että koska tahansa ulos astuu, niin tuttuja löytyy joka nurkan takaa. Baariin jos eksyy niin siellä on melkein aina raikuva huuto, jonka seasta myös tunnistaa välittömästi muut suomalaiset opiskelijat. Hauskintahan on juuri se kuinka pieni ja tuttu yhteisö ollaan suomalaisten kesken täällä tallinnan keskustassa. Vähitellen kun osallistuu ja puuhailee niin melkein jokainen naama jonka näkee on jo tuttu.Mutta käydään nyt vaikka läpi muutamia hauskoja asioita mitä ollaan jo kavereiden kanssa keksitty ja koettu.


Viikonloput on yleensä melko tylsiä täällä Tallinnan puolella kun suuri osa opiskelijoista lähtee takaisin kotimaahan ja paikalliset täyttävät kadut. Nämä viikonloput pitää täyttää sitten omalla menolla, tai jos todellakin käy hyvä tuuri--- niin kaverin, joka on käymässä viikonlopun ajan, lemppari DJ on keikalla paikallisella klubilla. Näin pääsi sitten käymään tässä pari viikkoa sitten. DJ oli siis Sam Feldt, ja keikka oli aivan uskomattoman hyvä. Kuvistahan ei varmaan näe mitään muuta kuin valoa ja ihmismeren, mutta jospa nyt auttaa saamaan jonkinlaisen fiiliksen että minkälaista siellä oli.Täällä on ihan rehellisesti sanottuna ollut aika kamalat kelit viime aikoina. Tai ehkä nyt ei kovin erilaista kun suomessakaan, mutta ei ole ollut sellainen tarunomainen kaunis syksy että puut muuttavat vain väriä ja on jotakuinkin lämmintä ulkona. Syksy on ollut enemmänkin sellainen että ulkona sataa tarpeeksi että voi melkein hukkua, ja samalla tarvitsee talvitakin että ei jäädy. Joten sitten kun meillä oli pari päivää aurinkoa niin elämä hymyili. Lähdin jopa viereiseen puistoon istumaan penkille ja lukemaan kirjaa, parhaat päivät pitää hyödyntää.Käytiin kaverin kanssa syömässä myös tuolla kuuluisassa ravintolassa F-Hoone. Ruoka oli kyllä kehujen arvoista ja jopa asiakaspalvelu oli melkein hyvää. Siellä tilattiin molemmat burger ateria ja jonkinlainen olut virvokkeeksi.Tosin parempi ravintola on oma koti kun ystävä joka on töissä kokkina tulee käymään visiitillä ja tekee ruoan. Aterian kruunaa myös tietenkin se että kaikilla oli oma viinipullo tyhjennettävänä ruokailun aikana.Haluaisin myös lisätä tämän taideteoksen, jonka löysin läheisestä kahvilasta.


Niin tällaista on ollut viime kuukauden ajan. hyvää ruokaa, klubeilua, hyviä ystäviä, ja varmaan tärkeintä kaikista--- ei tylsää hetkeä koskaan.

Kiitosta paljon lukemisesta ja kuukauden päästä jakelen taas omia kokemuksia!
- Alwar Holmberg

1 kommentti: