keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pikaterveiset koulukiireen keskeltä!

Heipsulii!

Piti tosiaan kirjoitella jo eilen mutta se vähän sitten jäi. Lähinnä siksi ettei nyt vaan huvittanut :D Mun piti tosiaan tällä kerralla kirjoitella vähän noista kynsi- ja kauneusjutuista, mutta sekin saa kyllä jäädä tolle jouluviikolle kun on enemmän aikaa. Tällä kertaa mennään siis enemmän yleisillä kuulumisilla.

Tää neljä viikkoa tosta mun edellisestä kirjoituksesta on menny ihan älyttömän nopeesti. Vapaapäiviä ei ole ehtinyt olla turhan montaa kun oon melkein joka viikonloppu kolme päivää töissä. Muutenkin koulun kanssa on ollut tosi paljon hommaa (tai lähinnä luettavaa) ja mun päivät menee aika pitkälti silleen, että käyn ennen koulua salilla ja sitten luen illan. :) Ainoa asia mikä lohduttaa on, että tänä vuonna mulla ei oo joulukuussa niin montaa koetta kuin viime vuonna. Jäljellä on enää toinen testi Public international lawsta ja Human rights, kun näillä näkymin jätän EU lawn final examin ja Contract lawn kokeen tammikuulle. Viime vuonna olin koko tammikuun Jyväskylässä, mutta tänä vuonna suunnittelin, etten ole kuin viikon verran niin saa tosiaan noi kokeet tehtyä vähän paremmin.

Mulla on aina kouluhommissa ollu ongelmana, että jätän hommat vähän viimetinkaan ja sitten joka kerta lupaan että ensi kerralla aloitan ajoissa… sitä ensi kertaa odotellessa… Sama juttu kokeisiin lukemisen kanssa. Human rights- kurssin kokeeseen on kolme viikkoa ja lukemisen pitäis olla aika hyvässä vauhdissa, mutta jotenkin toi deadline tuntuu hirveen kaukaiselta ja motivaatio hukassa. No ehkä se tästä lähtee. Omaan motivaatioon ja energiatasoon vaikuttaa kyl hirveesti päivän lyheneminen ja ylipäätään toi tuuli, kylmyys ja harmaus ulkona.

Talvessa on tosi vähän hyviä puolia mut tää on yks niistä <3

Koulutöiden lisäksi on onneksi tulossa kivaa ohjelmaa vielä ennen joulua. Huomenna on cocktail-tilaisuus Katusekohvikissa, jossa lakipuolen opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua IR- puolen opiskelijoihin paremmin (en muista onko joku kirjoittanut, että IR-opiskelijoilla on tosiaan uusi opiskelijajärjestö Iris). Ja ensi viikolla torstaina on ohjelmassa  Õiguksen Harry Potter- sitsit! En meinannu ottaa turhaa stressiä pukeutumisesta, mutta sitsit on kyllä aina kivoja ja näkee vähän eri porukkaa kun muuten koulussa.


Ja asiasta kuudenteen, kun piti lähteä salille,
 mutta otatkin kahden tunnin päikkärit ja alat paistamaan lettuja

Tää kirjoitus on tosiaan tällä kertaa vähän lyhyen puoleinen kun lukuhommat kutsuu taas! Palataan joulun tienoilla niiden kauneusjuttujen parissa sitten.

Pikaterkuin, Sara

2 kommenttia:

 1. Oon hetken aikaa seuraillut blogianne ja löytänyt paljon tietoa opiskelusta Tallinnassa sekä vastauksia kysymyksiin, joita olen mielessäni miettynyt. Kiitos!

  Olen itsekin alkanut harkita opiskelua Tallinnassa. Itselläni on jo AMK-tutkinto, mutta yliopistotutkinto yhä houkuttelee. Ehkäpä voisi olla jopa mahdollista aloittaa yliopisto-opiskel maisteritutkinnosta. Tämä täytyy selvittää vielä yliopistolta. Olen mietittinyt siis kauppatieteitä TTU:ssa tai EBS:ssa.

  Minua kiinnostaa minkä ikäisiä opiskelijoita teidän yliopistossanne on? Itse olisin (jo) 27- vuotias mikäli ensi vuonna aloittaisin ja mietin, ovatko muut opiskelukaverit 20-vuotiaita? Tämähän ei ole sinänsä iso asia, mutta opiskelijoiden ikähaarukka kuitenkin mietityttää. Kiitos, jos vastaatte! :)

  Kivaa joulukuuta ja tsemppiä loppuvuoden opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Linda ja pahoittelut, että vastaaminen vähän venähti! Meillä on tosi eri-ikäistä porukkaa. Itse kuulun junnuimpiin kun lähdin tänne suoraan lukion jälkeen, mutta keski-ikä aloittajilla on varmaan jotain 22 tai 23 luokkaa. Meidän luokalla vanhin taitaa olla just sen 27 v. Business puolella missä opiskelijoita on enemmän, niin ikäjakauma on varmasti myös isompi. Omasta näkökulmasta eri-ikäiset ihmiset tuo eloa niin luennoille kun vapaa-ajallekin, joten rohkeesti vaan lahden tälle puolelle opiskelemaan :)

   Poista