tiistai 23. joulukuuta 2014

Jouluterveisiä ja lomafiilistä!

Heipsuu!

Terveisiä taas Jyväskylän suunnalta, minne kotiuduin viime lauantaina lomalle! Varoituksen sana heti alkuun,  teksti tulee olemaan perus ajatusten virtaa ja aiheesta toiseen hyppelyä joulufiiliksen siivittämänä.

Kaks Kokka ja Emilian synttärit
lukemista piristämässä
Syksyn viimeiset kokeet tuli hoidettua viime perjantaina ja nyt voikin sitten rauhassa keskittyä lomailuun hetken aikaa. Tai no kai tässä pitäisi oikeasti tehdä oma osuus sosiologian ryhmätyöstä, mutta kattelee sitten joulun jälkeen =D Viimeiset pari viikkoa oli koulussa tosi hektisiä, kun yritin tehdä kaikki kokeet pois alta, että saan sitten tammikuussa olla mahdollisimman pitkään Jyväskylässä :) jos kaikki olisi mennyt ihan nappiin niin silloinhan voisin olla täällä helmikuun alkuun. Pienen lukumotivaatio- ja aikapulan takia taitaa loma jäädä kylläkin vähän lyhyemmäksi. Joka tapauksessa oli kyllä mukava yllätys miten joustavasti opettajat antoivat kokeita joulukuun aikana tehdä.

Nyt ainakin tuntuu siltä loma lahden tällä puolella auttaa päästämään irti kaikista koulujutuista tosi hyvin. En  kiellä sitä ettenkö ois kärsiny sellasesta pienimuotoisesta stressistä tossa kokeiden alla kun tuntui vaan, että päivät ja tunnit loppuu kesken. Toisaalta tässä kun on nyt ollut pari päivää lomalla niin on ollut hyvin aikaa miettiä (tai no näitä asioita tuli kyllä mietittyä jo silloin kun yritti epätoivolla lukee kokeisiin :D), mitä sitten keväällä koulun suhteen tekee erilailla. Esimerkiksi se lukeminen, mikä jäi parin ensimmäisen kuukauden aikana vähän vähemmälle on sellainen asia, jossa tsemppaan :) vältetään loppupaniikki, asiat jää pienissä osissa paremmin mieleen ja ehtii kertaillakin ennen kokeita. Nämä vinkit ois varmaan aika moni osannut kertoo mulle jo syyskuussa, mutta oppia ikä kaikki :D
Näkymää kämpän ikkunasta takapihalle :)
nätisti se ruoho vihertää joulukuun lopussaAsiasta kolmanteen, Tallinnan talvi ei turhan luminen ollut, mutta tosi nätisti oli kyl monet paikat laitettu joulua varten :) Lunta ei ennen tätä jouluviikkoa Tallinnasta löytynyt kun ihan ajoittain (esim.se marraskuun Tooga-sitseille ajoittunut lumisade). Itseäni ei lumen puuttuminen turhan paljon loppujen lopuksi haitannut, sama se miltä ulkona näyttää kun istun sisällä lukemassa kuitenkin. Eipähän tule kouluun mennessä liukasteltua niin paljon kun on pari astetta lämmintä.


Vanhan kaupungin joulutunnelmaa, Raekojaplats kuva: Lotta M.)
Jouluksi kotiin :)


Jotenkin tuntuu tosi oudolta olla Suomessa taas vajaan kahden kuukauden jälkeen. Ensimmäinen syksy meni älyttömän ja nyt  ajattelinkin käyttää loman niin pitkälti kuin  mahdollista, just niihin asioihin mitkä koulun ja töiden takia jäi  vähemmälle parin viime kuukauden aikana. Käytännössä tää  meinaa, että syön niin paljon kun ehdin, käyn salilla ja makaan vaan  sohvalla tekemättä mitään. ja sit joo nään niitä täällä asuvia  kavereita, joita on ollut   ikävä <3

lomalomaloma <3 ja uus kuntosali testaukseen
Koska lahjapaperin käyttö on liian mainstream ja mulla on lomalla aikaa olla
 luova. not. kuvaa tää sentään mun joulua kun on aikaa istua
kaks tuntia lattialla väkertämässä jotain näin maailmaa mullistavaa, Loppuun tarttee sanoa vielä, että tosi hyvä fiilis jäi ensimmäisestä semesteristä ja syksystä Tallinnassa. Innolla odotan mitä kaikkea kevät tuo mukanaan!Rauhallista ja Rentouttavaa Joulua kaikkien Tallinnan Tallaajien puolesta!
Levätkää, rentoutukaa ja viettäkää aikaa läheisten kanssa :)

- Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti