lauantai 8. helmikuuta 2014

"Vieläkö sulla on loma?!"

Ohoh, oon vielä niin lomatunnelmissa, että unohdin kokonaan että ois mun vuoro raapustaa tänne kuulumisia! Pahoittelut siis ettei uusi kirjotus ilmestynyt tiistaina niinkuin yleensä.

Loma on taas kulunut nopeasti niinkuin yleensäkin, vaikka onhan tää meidän 1,5 kk joululoma aika luksusta! Viime vuonna mulla ei ollut tammikuussa oikeastaan ollenkaan koulujuttuja, mutta nyt joutui kyllä joka viikko jotain tekemään. Kokeita voi siis olla vielä tammikuussakin, koska kaikkea ei välttämättä ehdi tekemään ennen joulua plus jotkut opettajat ei edes suostu järjestämään kokeita ennen lomaa. Vähän on kuitenkin kerennyt lomailemaankin ja mä pidän myös "omanloman" vielä tällä viikolla, vaikka ensimmäiset luennot olisi ollut jo maanantaina ;) Aika monelta on jo saanut kuulla, että meidän loma on ihan epäreilu. Suurimmalla osalla suomalaisista opiskelijoista taisi opiskelut jatkua jo heti tammikuussa. Mä olen kyllä sitä mieltä, että ihan sopivan pitkä joululoma meillä on ja erittäin tarpeellinen :D

Sunnuntaina siis paluu Talsuun ja kevät semesterin pariin. Tuntuu ihan mukavalta palata takaisin Tallinnan kotiin ja saada taas vähän rytmiä päiviin. Tulossa on myös kiinnostavalta vaikuttavia kursseja, esimerkiksi sports law jota odotan erityisesti. Lakiopiskelijoilla on suurin osa kursseista joka semesterillä pakollisia, mutta mitä lähemmäs kolmatta opiskeluvuotta tullaan sitä enemmän mukaan mahtuu myös valinnaisia kursseja. Ens viikolla on myös luvassa NESU cruise eli Ruotsiin lähtee joukko meitä opiskelijoita aiheuttamaan pahennusta. Eipä varmaankaan yleensä näy opiskelijahaalareita Tallinna-Ruotsi risteilyllä.

Semesterin ensimmäiset viikot voi yleensä vielä vähän hengähdellä ennen kuin pitää ryhtyä taas kunnolla hommiin ja siksi mäkin lähden parin viikon päästä Alpeille viikoksi laskettelemaan. Syksystä asti sitäkin taas odotettu ja nyt kun olympialaisia katsellessa on nähnyt valkosia rinteitä niin matkakuume on todellakin iskenyt!

Keväällä on luvassa vaikka mitä kivaa ja kerron niistä varmasti myöhemmin lisää! Kiva palata Tallinnaan taas opiskelukavereiden seuraan ja halpojen ravintoloiden maahan. Ihan liikaa rahaa on tullut kulutettua Helsingissä...ja innolla odotan mitä kaikkea meidän upeat järjestöt keksivät kevääksi! Sitsejä, laskiaista, yritysvierailuja...näistä ja muusta lisää kevään mittaan. Nyt ryhdyn kuitenkin pakkamaan tavaroita huomista Tallinnaan paluuta varten. Joululomaksi tulee tuotua aina liikaa tavaroita Suomeen joten huominen laukkujen raahaaminen tulee olemaan varsinainen urheilusuoritus.

Hyvää alkanutta kevätlukukautta!
Tua

Ps. Kuvien puute johtuu ihan siitä että oon aivan älyttömän laiska ottamaan kuvia yhtään mistään mutta lupaan että ainakin YRITÄN parantaa tapani! Tai sitten yritän saada jonkun paparazzin seuraamaan mua ja kuvaamaan kaiken...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti