tiistai 11. helmikuuta 2014

Kevään kurssit valittu..

Tylsempää otsikkoa tälle tekstille en keksinyt. Kurssit on nyt joka tapauksessa keväälle valittu. Vielä pitäisi jaksaa kesään asti opiskella. Pitkän loman jälkeen motivaation löysin mahdollisesta tulevasta vaihto-oppilasvuodesta. Tarkemmin siitä, että tulee olla hyvä keskiarvo päästääkseen vaihtoon sinne minne haluaa. TTU tarjoaa kyllä vaihtomahdollisuuksia moniin yhteistyöyliopistoihin ympäri maailmaa, mutta jotta ovet olisivat avoimet, keskiarvon tulee pysyä mahdollisimman korkeana. Ei hyvin oppimisesta haittaakaan voi olla. Voiko?

"Meistä tulee miljonäärejä" - Paavo

Nyt on kuitenkin kurssit päätetty ja tälläkin hetkellä kaverini Paavon kanssa kirjastossa istumme laskiksen tehtäviä laskemassa.. Laskemisesta puheen ollen! Olen muutamat kerrat käynyt laskemassa täällä Tallinnassa. Lauluväljak, joka on keskustasta noin viisi minuuttia bussilla, tarjoaa aina pulkkariehoista lumilaudalla ja suksilla jibbailuun. Parkista löytyy vaikka mitä! Hinnatkaan eivät ole kummoiset: parkki 7€ tunti, 3 tuntia 10€ ja pulkkailu taisi olla muutaman euron ilta. Paikalta löytyy yksi mattohissi niin laiskimmatkin pääsevät pulkallaan ylös asti! Musiikki ja valot pitävät huolen että paikalla viihtyy pitkään.



Kunhan nyt vaan lumet pysyisivät mahdollisimman pitkään maassa. Niin kauan kun pysyy niin matkustelen koulun, terminaalin, kodin ja Lauluväljakin Snowparkin välillä laput silmillä. Silloin tällöin voi mahdollisesti eksyä NESUn tai TauSKIn tapahtumaan päästelemään arjen paineita.


Mainittakoon että hieman kauempaakin löytyy vielä parempia lumilautailumahdollisuuksia ja Tallinnassa autovuokrahinta on 17€ päivä. Kun auton täyttää kavereilla on matka kivempi ja halvempi!
 Nyt jatkan lukuja. Ensi kertaan :) 


Erkka





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti