keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Midterm paketissa!

Moikka!

Kevään merkit alkavat näkymään täällä Tallinnassa. Eilen lämpömittari näytti jopa kahtatoista astetta ja auringossa tuntui todella lämpimältä!

Vaikka meillä ei business puolella varsinaista midterm tenttijaksoa tai lukulomaa ole kuten lakia lukevilla, sai viime viikkoina taas ottaa itseään niskasta kiinni ja keskittyä opiskeluun kahden midterm-tentin takia. Nyt välitentit on suoritettu ja voi ottaakkin vähän rennommin, kunnes taas tentit iskevät päälle toukoukuun loppupuolella, huh.

Mitään ihmeellistä en ole viimeaikoina kerennyt Tallinnassa tekemään, sillä viikonloput on mennyt pitkälti Suomessa jalkapallon takia ja pääsiäiseksikin suuntaan Suomeen, Tahkolle. Tänään kerkesin kuitenkin pyörähtämään keskustassa katsomassa Stockmannin Hullud Päevad ja Kaubamajan Osturallin. Kauaa en kuitenkaan jaksanut väenpaljoudessa pyöriä ja mukaan tartuikin vain Stockan herkusta ruokaa.

Onneksi en ahnehtinut opintopisteitä, niin ei tarvitse viettää koko kevättä kirjastossa. Ehkä tässä vielä innostuu osallistumaan johonkin opiskelijatapahtumaankin, kun terassikelit alkavat.

Hyvää kevään jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti