tiistai 7. helmikuuta 2017

Takaisin opiskelujen pariin

Moi!

Uusi semesteri on saatu taas vähitellen kunnolla käyntiin ja tunneilla mentiin suoraan asiaan niin kuin kuuluukin ja jopa kotitehtäviä pääsi ensimmäisellä viikolla tekemään. Sain tehtyä kaikki tentit ennen joulua, joten sain unohtaa koulun yli kuukaudeksi.

Opiskelumotivaation ja -rytmin hakeminen onkin tuntunut aika hankalalta näiden ensimmäisten viikkojen aikana ja lisäksi päänvaivaa ovat aiheuttaneet kurssien valitseminen, kun sopivia ja mielenkiintoisia kursseja ei saa järjestettyä lukkariin niin etteivät tunnit menisivät päällekkäin.
Olisin myös halunnut ottaa muutaman opintopisteen enemmän, mutta taidan tyytyä kolmeenkymmeneen, kun sopivia ja mielenkiintoisia kursseja ei saanut mahdutettua keväälle enkä halua myöskään stressata liikaa kouluhommista kevään edetessä.

Tämä viikko onkin mennyt kotona flunssassa, mutta toivotaan että tauti viimeistään torstaiksi helpotaa. Olen torstaina lähdössä Tallinnasta kavereiden kanssa Turkuun opiskelijabileisiin Pikkulaskias-tapahtumaan, jossa opiskelijat kokoontuvat laskemaan mäkeä ja juhlimaan yhdessä.

Hyvää kevätlukukautta ja tsemppiä opiskeluihin!


Video credits: Redtale Media

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti