maanantai 18. huhtikuuta 2016

Õigus-viikon kohokohdat ja Wykypäivät, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Heippa!

Meillä oli muutama viikko takaperin Õigus-viikko, jonka kohokohdista kirjoittelen teille. Jotenkin tässä kävi taas ne perinteiset, eli jälkikäteen huomasi, että tuli taas otettua aivan liian vähän kuvia.

Yksi kierroksen tehtävistä oli ottaa kuva eläimen kanssa ja me
päädyttiin tähän Tudengimajan vieressä hengaavaan tyyppiin,
joka on varmasti kaikille Tallinnan suomalaisille opiskelijoille
tuttu.
 
Õigus-viikon torstaina meillä oli Court Crawl, johon itse pääsin myös osallistumaan. Aikomuksena oli, että mennään mahdollisimman paljon vesilinjalla, mutta jotenkin pääsi taas käymään päinvastoin. Olisihan se pitänyt jo tietää etukäteen, että kohtuupaljon shotteja joutuu varmasti kiskomaan naamaan, valitettavasti. Päästiin myös tutustumaan Vanilla Loungeen, joka on uusi suomalaisten perustama homobaari Tallinnassa, ennen virallisia avajaisia. Court Crawlin jälkeen päädyttiin Müntiin jatkoille, ja koska koko ilta oli kulunut hyvin ennalta-arvattavasti, päädyimme lopuksi vielä pikku-Laboriin.
 
 
Vanilla Loungessa meidän piti pyörittää onnenpyörää. Meidän
joukkue voitti jättipotin, sillä nuoli pysähtyi kymmenen
shotin kohdalle.
 
Tältä se meidän onnenpyörän voittoshottirivistö näytti.
Pikku-Labot on auki arkisin vielä
Müntin pilkun jälkeenkin.


Lauantaina koitti Õigus-viikon kohokohta, Õiguksen ensimmäinen vuosijuhla, jolla juhlistettiin kolmevuotiasta Õigusta. Vuosijuhla aiheutti kaikille hallituslaisille stressiä melkeinpä koko alkuvuoden ajan, mutta se oli kaikki vaivan arvoista. Paikkana oli Hotel von Stackelberg, jonka tila oli erittäin tunnelmallinen ja juuri sopivan kokoinen pienemmälle ihmismäärälle. Omasta mielestäni vuosijuhla oli erittäin onnistunut, sopivan rento tilaisuus, jossa varmasti kaikilla oli hauskaa. Meidän pöydällä ainakin oli. Jatkopaikkana toimi Pai, joka oli vuokrattu yksinomaan meidän käyttöömme. Kuvia otettiin kyllä alkuillasta, mutta jostain syystä illan edetessä jäivät kuvatkin vähemmälle. Toivottavasti näistä muutamista kuvista välittyy hyvin illan tunnelma. Sunnuntaina meillä oli perinteiden mukaisesti sillis. Ilmeisesti porukalla oli kohtuullisen hauska ja vauhdikas lauantai, sillä silliksen osanottajajoukko oli hieman harvalukuinen.
  
Õiguksen hallitus
 

 


Mä en vissiin ymmärtänyt missä kuvissa pitää yrittää näyttää normaalilta?
 

Seuraavalla viikolla me lähdettiin edustamaan Tallinnaa kolmen tytön voimin Vaasaan Wykypäiville. Ideana oli kiertää Tropiclandian pihalla rastirataa ennen Tropiclandiaan menoa, mutta me jätettiin se väliin ja siirryttiin suoraan kylpylään. Illalla oli vielä jatkot Fontanassa, jossa oli pakko käydä pyörähtämässä.

Tässä vaiheessa me oltiin vielä edustuskunnossa,
autossa matkalla

Sattuneesta syystä kännykkä ei kulkenut hirveästi mukana
kylpylän puolella, mutta muutama kuva muistettiin onneksi ottaa.


Viimeinen kuva kännykän rullassa
tältä illalta on ennen Fontanan
jatkoille lähtöä.
 Tästä postauksesta tuli nyt hieman kuvapainotteinen, mutta kaikkihan sen tietävät, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti