tiistai 21. tammikuuta 2014

Lomaseikkailut

Heippa kaikki!

Kirjoittelen täällä "pienessä" jet lagissa; palasin eilen aamulla New Yorkista kotiin ja nyt suurin haaste onkin saada taas unirytmi kohdilleen :D Mutta, mitäs tässä nyt sitten onkaan ehtiny tapahtua viime kirjoituksen jälkeen? 

Joulukuussa riitti vielä tosiaan häppeninkiä sitsien (joista Tiara kirjoittelikin jo!), NESU-Tallinnan hallituksen ja aktiivien pikkujoulujen sekä kahden erittäin tiukan viikon aikana, jolloin itse väänsin neljä tenttiä. Joululomalle päästiinkin sitten 20.12 ja uusi semester starttaakin vasta 3.2! Meillä tosiaan tenteistä annetaan kaksi tai useampi päivä, mutta yksi on aina semesterin aikana ja muut virallisella exam periodilla, joka näin joulunaikoihin on tammikuu. 

@ NESU Tallinn pikkujoulut
Tammikuun tenttiä lukuunottamatta aika onkin mennyt lomaillessa; on ollut kavereiden kanssa mökkireissua, 24 h täsmäisku Ouluun vierailemaan NESU-Finanssin sitseillä sekä tietysti New Yorkin reissu; kyseisessä kaupungissa olin tosin jo neljättä kertaa :) Reissun kohokohta tällä kertaa oli isona New York Rangers fanina päästä ekaa kertaa Madison Square Gardeniin katsomaan peliä! Shoppailtuakin tosin tuli aika lailla eli loppukuukausi syödäänkin sitten nuudeleita ;)

NESU-Finanssin sitseillä!
Rangers fan? Never...
Madison Square Garden!
Battery Park

Tässä olisi vielä kaksi viikkoa lomaa jäljellä ja ohjelmana onkin ainakin lumilautailun lisäksi (vihdoin tuli lunta, jeeee!) ensi viikolla NESU-KY:n Club Lagoon etkositsit Tallinnan porukan kanssa sekä tietty sitsien jälkeen itse Club Lagoon bileet. Vaikka lomailu onkin huippua niin aina on tietenkin kiva palata arkeen, uudet kurssit ja haasteet odottelevatkin jo Tallinnassa! Ensi kevät näyttäisikin omasta mielestäni tähän asti mielenkiintoisimmalta kurssien puolesta, kuten myös tapahtumien ;) Itse päädyinkin lähtemään mukaan NESU Tallinnan hallitukseen täksi vuodeksi, mutta siitä ja NESU:sta lisää ensi postauksessa! :)

-Elina4 kommenttia:

 1. Moikka! Hei mitä Tallinnan yökerhoa suosittelisit opiskelijoiden menopaikaksi keskustan alueella? Tai missä ylipäätänsä tallinnassa opiskelevat ihmiset käy bilettämässä? :) Ollaan luokkakavereiden kanssa suunnittelemassa kulttuurimatkaa meren taakse :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Vanhassa kaupungissa sijaitsevat oikeastaan kaikki baarit ja katu nimeltä Suur-Karja onkin täynnä tämmöisiä pienempiä baareja! :) Sieltä löytyy muun muassa meidän opiskelijoiden suosiossa oleva Shooters sekä mm. Labor ja Hullumaja. Toinen hyvä pienempi baari ihan Shooterssin lähellä on nimeltään Shimo. Paras yökerho Tallinnassa on mielestäni Studio! Siellä on letkein meininki ja tanssittua kyllä tulee; jos yökerhoon lähdetään niin mekin yleensä sinne sitten päädytään ;) Myös Club Hollywood on illasta riippuen ihan varteenotettava! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei jee kiitos tosi paljon vastauksesta!! :) Auttaa mielettömästi :)

  VastaaPoista