tiistai 19. joulukuuta 2017

Viimeset tentit ja joulu

Heippa ja mukavaa jouluviikkoa!


Eka semesteri koko yliopistossa alkaa oleen takana. Joulukuu on ollu tosi kiireinen, mutta sitäki mukavampi; Suomi100- juhlintaa kaveriporukalla, TSOJ:n vuosijuhlat ja kaveriporukan pikkujoulut. Tää ja edellinen viikko on mennyt kuitenkin pitkälti tentteihin lukiessa. Toisaalta koko syksyhän tähän on valmistauduttu, joten en oo finalseista kovin hirveitä paineita ottannut. Torstaina mää suuntaan kohti Suomea ja kotia; vois sanoo että lauantaihin mennessä Tallinna on tyhjentynyt suomalaisista opiskelijoista. Vaikka Tallinna on ihan huippu, on mukavaa päästä myös rauhottuun rankan opiskelu-urakan jälkeen.

Vaikka täällä lahen toisella puolella ei paljo lunta oo, mulla on sitäki isompi joulufiilis!  Joulukuun aikana oon melkee joka viikko käyny fiilistelemässä Tallinan joulutorilla tunnelmaa ja juomassa glögiä. Se, jos mikä nostaa fiilistä ja piristää tään harmauden keskellä !
Loppuun haluun sanoo vielä kiitos kaikille fukseilla ja vanhemmille opiskelijoille tästä syksystä! Palataan asiaan ens vuoden puolelle!

Hyvää Joulua !

- Oona
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti