keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tunnelmia Tallinnasta ensimmäisen vuoden jälkeen

Heippa!
TTU:n SOC- rakennus ilta-auringossa

Piti kirjoitella jo tuossa viime viikon puolella, mutta pienet työ- ja koulukiireet menivät edelle :)

Kirjoittelin viime kerralla, että tällä hetkellä kärsitään paniikkia koulutöiden suhteen, mutta aika hyvin tässä alkaa olla hommat taputeltu. Yksi koe tällä viikolla, kaksi ensi viikolla ja sitten kesäkuun ensimmäiselle viikolle vielä yksi koe ja lopputyö niin ensimmäinen vuosi on sitten siinä :) Nyt alkaa olla mukavan rento olo jo, huhtikuussa ja toukokuun alussa piti palauttaa pari isompaa projektia, mitkä tuli perinteitä noudattaen aloitettua ihan viime tingassa ja ne meni sitten vähän yötöiksi ja stressasi. Kivasti kaverit kyllä jeesas niiden kanssa kun olin vähän avuton välillä hehe. Tällä hetkellä on kaksi kurssia suoritettu kokonaan eli psykologia ja viron jatkokurssi. Muutenkaan ei ole enää tunteja jäljellä niin vapaa-aikaa on kivasti (varsinkin kun on kipeenä vaihteeksi).
Vapauden aukiolla löytyi
orvokkeja jo viime kuun alussa :)
Näkymät Reval-kuntokeskuksen
takapihalta

Vapun aaton tunnelmia
Vapaa-ajan osalta tähän reiluun kuukauteen mahtui viikon reissu Jyväskylään. Siellä sai kokea koko kevään hienouden ihanan, lämpimän auringon paisteen muodossa ja toisaalta ajella lumimyrskyssä 70 kilometriä kesärenkailla. Mukavin osuus oli tietysti kun sai nähdä taas kaikkia rakkaita ihmisiä pitkästä aikaa.


Vapun tunnelmia <3Ihana aurinkoinen Tallinna :)

Hurjan nopeesti tää ensimmäinen kouluvuosi Tallinnassa kyllä meni. Joulun alla mietin, että muistan vieläkin sen kun tulin Tallinnaan ekan kerran yksin ja kyllä se vieläkin on hyvin muistissa. Paljon on sattunut ja tapahtunut tässä viimeisen kymmenen kuukauden aikana ja mulle itselle tää ollut ainakin tosi positiivinen kokemus. Oon oppinut paljon uusia asioita elämän vähän joka osa-alueella, löytänyt kivan työpaikan ja ennen kaikkee kaupungin jossa viihdyn tosi hyvin. Oon ollut myös tosi tyytyväinen siihen kuinka paljon kielitaito on kehittynyt, ainakin omasta mielestä. Kyllä se suomiaksentti puheesta edelleen kivasti kuuluu, mutta toisaalta englanti ei ole enää sellainen selviytymiskieli mitä se oli vielä syksyllä. Nyt sitä saa suustaan jo nopeammissakin tilanteissa jotain semifiksua.
Työniloa @BalticQueen


Suurin osa Tallinnan suomalaisista suunnistaa kesäkuun alussa viimeistään Suomea kohti kesätöiden tai ihan lomailun parissa, mutta mä jään viettämään kesän tänne.  Ajattelin jo aiemmin keväällä, että olisi mukava viettää vähän rennompi kesä, kun viime kesänä en viettänyt lomaa oikeastaan ollenkaan. Tallinnassa mulla on kuitenkin töitä edelleen muutamana päivänä viikossa, niin omaa aikaakin sitten jää mukavasti. J.

Saa nähdä ketkä kirjoittelee ensi syksynä täällä, jatkanko minä vai onko uudet naamat sitä en osaa sanoa yhtään. Joka tapauksessa toivotan kaikille tsempit semesterin viimeisiin viikkoihin ja ihanaa kesää! :)

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti