perjantai 27. huhtikuuta 2018

Õigusviikko ja huhtikuun hupia

Hellurei taas kerran!

Tässä ennen vappua on hyvä mahdollisuus vähän katsella mitä ollaan taas kaikkea puuhailtu Tallinnan puolella. Viimeisessä postauksessani kirjoittelin sillon pitkän listan siitä mitä tulee tapahtumaan siinä huhtikuun alussa, ja haluan vaan kiittää tässä suoraan kaikkia teistä jotka osallistuitte tapahtumiin ja teitte Õigusviikosta täysin unohtumattoman!

Huhtikuu lähti oikein ryminällä vauhtiin Õigusviikon kanssa heti tiistaina teletornin kanssa, keskiviikkona tavattiin alankomaiden opiskelijoita Butterfly Loungessa. Näistä en itse ottanut kuvaushetkeä, kaiken hulabaloon keskellä, valitettavasti.

Torstaina tosin muistin jopa kuvata reissua Suomen puolella. Käytiin siis ensin Investiumilla visiitillä kuuntelemassa luentoa heidän työstään ja miten oikisopiskelijana voimme vaikka hakea sinne jatkossa töihin. Illemmalla eksyttiin Korkeimpaan Oikeuteen kuuntelemaan kiinnostavaa luentoa yleisestä työnkuvasta jota KKO suorittaa päivästä päivään.






Viikko loppui kuitenkin tuttuun tapaan vuoden hienoimpaan tapahtumaan, eli siis MTÜ Õigus vuosijuhlaan. Juhlat pidettiin Swiss hotellissa Tallinnan keskustassa ja kuten kuvista näkyykin, juhlasali oli todella kauniisti koristeltu ja juhlat sujuivat moitteettomasti koko illan läpi. Lisään tähän blogiin vain muutaman kuvan jotta saisitte perus ymmärryksen kaikesta hauskasta mitä juhlissa koettiin, mutta jos kiinnostaa nähdä enemmänkin niin käykää meidän sivuillamme katsomassa kaikki kuvat.
https://www.facebook.com/MTUOigus/ --- Ja kannattaa muutenkin seurata mitä tapahtumia järjestämme tulevaisuudessa.












Jouduimme siirtämään Õigusviikon pesistapahtuman myöhemmäksi huonojen sääolosuhteiden takia. Tapahtuma kuitenkin siirrettiin vain parilla viikolla ja toteutettiin tässä vain pari päivää sitten. Haluamme kiittää Espoon Pesistä ja Suomen Pesäpalloliittoa heidän vuosijuhlien sponsoroinnista, ja heidän osallistumisesta pesistapahtumaamme. Seuraamme liittyi kaksi coachia (Mauri Tunkelo, Ellida Holmberg) jotka opettivat meille sitten vähän pelin kulkua ja järjestivät tapahtuman loppuun pelin jossa joukkueiden kapteeneina toimivat puheenjohtajamme Julia Tikka ja minä itse. Muina sponsoreina toimi Etelän pesis, ja kuten näette lippalakeistamme kuvissa, Tackla. Myönnän tässä vielä julkisesti joukkueeni häviön, mutta otamme uusintapeliä varmasti syksyllä!











Tässä alkaa olla semester melkein lopussa, niin jos vielä innostaa osallistua meidän puuhiin niin suosittelen käydä aikaisemmin jaetussa linkissä ja katsoa sieltä Castle part 2018.

Minä lähden tästä nyt vapun viettoon, nähdään kaivarissa tiistaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti