sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Loma ohi, palataan paratiisiin.



Noniin! nyt ollaan sitten päästy takaisin koulun rutiiniin ja heti ekalla viikolla opiskelujen parissa tapahtui kaikkea muutakin jännittävää. Joululoma meni hirmuisen nopeasti, ja ehkä vähemmän tuli tehtyä loman aikana kun olisin halunnut… mutta sain sitten univelkaa onneksi korjattua silläkin ajalla. Tässä voidaan nopeasti käydä läpi vielä kuinka noi viimeiset tentit toimii, jos ei halunnut/pystynyt niitä kirjoittamaan kaikkia joulukuun lopussa ennen lomia.













Eli siis koepäiviä tarjottiin suurimpaan osaan aineista kerran ennen loman alkua, ja sitten tammikuun aikana löytyi pari lisää mahdollisuutta kokeilla onneaan tenteissä. Niin näistä koepäivistä sai valita toisen aikaisemmasta koepäivästä ‘’ensimmäiselle’’ yritykselle, ja viimeinen koepäivä oli uusinnoille, tai jos ei ollut aikaisempaan paikalle ehtinyt, ainoalle yritykselle.













Kokeen jälkeen on kuitenkin mukava kävellä kotiin tallinnan valoisten ja kauniiden katujen kautta. Lumi on laskeutunut tännekin puolelle merta koristelemaan maata. Itse kun pidän talvesta kaikista vuodenajoista eniten, olin perin ilahtunut kun katsoin ikkunasta ulos ja näin kaiken lumen peittävän synkän ja tylsän maailman. Olipas kivaa palata lomilta siihen näkyyn.













Tällä viikolla kun koulu alkoi, niin päätettiin muutaman ystävän kanssa pitää ‘’welcome back’’ juhlimiset pokerin parissa. Vaikka siinä tuli jossain määrin jopa pelattua, ei se lopulta ollutkaan se koko tarkoitus illassa. Yhdessä siinä sitten naureskeltiin ja jaettiin tarinoita lomalta ja mitä kutakin oli keksinyt vapaa-ajallaan.













Seuraavana päivänä olikin sitten jo aika kerääntyä kaikkien tuttujen kanssa klubiin tanssimaan, juomaan, ja tietenkin pitämään hauskaa ystävien kanssa. Klubilla olikin menossa jokin juontamishomma ja kamera kävi pöydästä pöytään hakemaan kuvamateriaalia johonkin. Ehkä ollaan julkkiksia täällä kohta!













Pitkän koulupäivän jälkeen pitää saada rentoutua hyvän oluen kanssa.




















Onhan se kaupunki kaunis illalla. Se on varmaan omia lempiasioita täällä asumisessa, kaikki on niin koristeltua ja valoista. Ei tarvitse oikein keskellä yötä koskaan pohtia sitä että löytääkö sinne kotiin, seuraa vaan tuttuja valoja niin ripeästi ilmestyy kotiovelle.






Vähän tähän tapaan se ensimmäinen viikko takaisin koulussa on mennyt. Paljon ajasta on myös mennyt kurssivalintoihin ja hämmentyneisiin kysymyksiin liittyen niihin kursseihin. Mutta kohta tässä pääsee rutiiniin takaisin kiinni, ja hauska jatkuu samaan tapaan kun syksyllä.





Katellaan sitten taas kuukauden päästä mitä kaikkea jännää on tapahtunut!





Alwar Holmberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti