torstai 20. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen viettoa

Heippa!


Kesä lähestyy ja lähes kuukauden päästä kaikki lukuvuoden kokeet ovat jo takana päin. Aika menee nopeasti ja enpä ole vieläkään tullut harmitelleeksi tänne tuloa. Itse en jätä asuntoa tänne kesäksi, mutta keväisin ja talvisin asunnot ovat paljon edullisempia. Hintoja nostetaan syksyisin ja edullisemmat asunnot menevät nopeasti. Eli kaikille tuleville opiskelijoilla vinkkinä: olkaa ajoissa liikkeellä!


Vanhempani olivat täällä käymässä pääsiäisenä auto ja koiramme mukanaan. Käytimme tilanteen hyödyksi ja ajelimme vähän ympäri Tallinnaa. Koiralla on oltava lemmikkipassi ja ennen Suomeen paluuta pitää käväistä eläinlääkärillä otattamassa matolääke. Me olemme käyneet Tiina Toometi Kliinikissä, jossa palvelu on hyvää ja kaikki sujuu mutkattomasti, eikä ilman ajanvaraustakaan ole tarvinnut jonotella paikan päällä.


Jägala vesiputous 25km päässä Tallinnasta
Piritan ranta (ja joutsenet!<3)


Viime viikolla oli NESUn järjestämät sitsit Make America Great Again-teeman puitteissa. Sitsit oli kaikin puolin tosi hyvin järkätty ja vaikka sitseille mennäänkin lähinnä pitämään hauskaa, laulamaan ja juomaan, niin tarjoiluista on pakko antaa tällä kertaa erikoismaininta. Pizzaa oli montaa sorttia ja kasvissyöjille oli jopa erikseen kokattu omat pizzat, hyvä NESU! Tällä viikolla olisi myös yhtä sun toista tapahtumaa, mutta täytyypi vähän koittaa säästellä vappua varten! 

TeletornKohtuotsaEi kommentteja:

Lähetä kommentti