keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Opiskeluntäyteinen kevät luvassa

Moikka,

lomat on lomailtu ja sitä ollaan taas palattu koulun penkille. Vietin kuukauden mittaisen joululoman enimmäkseen Turussa ja käväisin myös Amsterdamissa. Pitkä loma teki hyvää, sai rauhassa latailla akkuja kevään semesteriä ja sen mukanaan tuomia haasteita varten. Nyt on taas uutta energiaa ja motivaatiota puurtaa kouluhommien parissa.

Ihana Amsterdam. Sinne on kyllä ehdottomasti mentävä pian uudestaan.

Energia ja motivaatio tulevat kyllä tarpeeseen, sillä kevätsemesteri on ainakin omalla kohdallani paljon työläämpi kuin syksyn semesteri. Jo ensimmäisestä viikosta asti on saanut palautella tiuhaan tahtiin erilaisia kotitehtäviä ja merkkailla kalenteriin uhkaavasti lähestyviä koepäivämääriä ja deadlineja. Otin myös pari ekstrakurssia, jotka sain mahdutettua lukujärjestykseeni. Vaikka kurssit ovat työläitä, ovat ne silti mielenkiintoisia.

Viime viikolla osallistuin Õiguksen eli lakiopiskelijoiden ainejärjestön järjestämään pub crawliin, jonne muidenkin aineiden opiskelijat olivat tervetulleita. NESU eli kauppatieteen opiskelijoiden järjestö pitää ensi viikolla vuoden ensimmäiset sitsit, mutta en ole vielä päättänyt että menenkö. Sitseillä on kyllä aina hauskaa ja niissä tulee tutustuttua uusiin ihmisiin. :-)

Huomenna lähden Suomeen ja matkustan toista kertaa Tallinkin uudella Megastarilla. Sen Sitting Lounge on hiljainen ja suljettu alue, jossa on paljon pöydällisiä istumapaikkoja ja pistorasiat. Siellä on erinomainen työskentelyrauha ja saan käytettyä matkan hyvin hyödyksi opiskellen ainakin ensi viikolla olevaa kirjanpidon koetta varten.


Näiltä näkymin kevään tuloa saa vielä hetken odotella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti